Corona | Covid-19 vi fortsætter med visse forholdsregler - Læs mere >>

Beskrivelse

(Sagsnummer - 1907019)


Det er nemt at falde for de arkitekttegnede rækkehuse i Kirstineparken midt i Hørsholm. Det er velbyggede huse, der især udmærker sig med et fantastisk lysindfald i boligens opholdsrum. Dertil har husene både en ugeneret gårdhave med morgen- og formiddagssol samt en dejlig terrasse med sol resten af dagen og en pragtfuld udsigt over bebyggelsens velholdte plæner.

Dette yderst velbeliggende rækkehus, indeholder: 135 m2 fordelt over to plan samt en kælder på 40 m2. 

Huset er fra 1967, men har kun haft to ejere. Husene er tegnet af Arkitekterne Jørgen Bo og Vilhelm Wohlert, der blandt andet har Kunstmuseet Louisiana i deres portefølje. 

Indenfor i husets stueplan giver den åbne planløsning mellem stue og køkken, et helt exceptionelt lysindfald. Begge rum har to store glasfacader ud mod henholdsvis gårdhaven og terrassen. På gulvet forefindes nydelig askeparket, der sammen med de hvidmalede murstensvægge og ikke mindst den åbne pejs i stuen, frembringer en særdeles hyggelig stemning til rummene. 

Fra boligens entré er der adgang til gæstetoilet og videre forbindelse til både kælder og førstesalen. De to soveværelser på førstesalen, har ligesom stueetagen væg-til-væg vinduer, hvilket giver en flot udsigt over området. Etagen byder endvidere på en fordelingsgang med skabsvæg samt et badeværelse med marmorfliser og dobbelt håndvask. Endelig er kælderen indrettet med et bryggers og et stort disponibelt rum med masser af skabsplads. Ejendommen har også dobbelt carport samt et redskabsskur i gårdhaven.

Kirstineparken er et lukket område og omkranses af store parkområder. I bor derfor helt fredeligt, til trods for at I befinder jer centralt i Hørsholm nær ved indkøb, offentlig transport og institutioner.

Alt i alt et rækkehus af høj kaliber og en unik beliggenhed på lukket vej og ud mod de store fællesområder.

For yderligere spørgsmål om denne bolig er du velkommen til at ringe på (+45) 2785 3742, eller skrive en mail til info@nordichousing.dk

 

Book en fremvisning

+45 7023 7080

(UDLEJET) Kirstineparken

2970 Hørsholm (1907019)

Husleje

15.000 DKK

Kvm 135
Antal værelser 2
Antal stuer 2
Antal badeværelser 1
Møbleret Nej
Have Ja
Husdyr Spørg
Indflytningsdato 1/9 - 2019
Lejeperiode 2 år
Forbrugstal pr. md. 2000
Se boligbeskrivelse