Beskrivelse

(Sagsnummer - 1906030)


Rahbek Hus II ligger i det nordlige hjørne af Carlsberg Byen mellem Frederiksberg og historiske Humleby, og det bliver et rigtig dejligt sted at bo. De grønne områder er enestående i en by som København, og Thorvald Bindesbølls Plads med det bevaringsværdige Halmlageret bliver et rekreativt frirum med masser af plads til at udfolde sig. Her kører ingen biler, så det er bare at sende børnene ud at lege.

Penthouselejligheden på 80 m2 er rendyrket luksus midt i byen. Du får et rummeligt kombineret køkken og spisestue med plads til at være sammen og skabe gode stunder, to værelser samt et walk-in closet med indgang fra det ene værelse. Og så er der den private sydvendte tagterrasse, hvor du på de hele 21 m2 har god plads til udeliv, sol hele dagen og ikke mindst udsigt fra højden udover et nyt, grønt område og historiske Humleby. Det er den perfekte bolig til livsnyderne, der sætter pris på kvalitet.

Lejligheden er indrettet med stilrent design i god kvalitet - et enkelt nordisk look, der matcher de lyse rum perfekt. Gulvene er lamelplank i eg fra Junckers, og der er gulvvarme i alle rum. Det grebsløse og minimalistiske køkken er fra HTH, hårde hvidevarerne er fra Miele og armaturerne er fra Grohe. I boligens lækre badeværelse er der slidstærke fliser fra Cerim på gulv og i brusenichen i en varm, lysegrå nuance, og armaturerne er fra Grohe.

For yderligere spørgsmål om denne bolig er du velkommen til at ringe på (+45) 2785 3742, eller skrive en mail til info@nordichousing.dk

 

Book en fremvisning

+45 2785 3742

(UDLEJET) Thorvald Bindesbølls Plads

1799 København V (1906030)

Husleje

16.900 DKK

Kvm 85
Antal værelser 2
Antal stuer 1
Antal badeværelser 1
Møbleret Nej
Have Altan
Husdyr Nej
Indflytningsdato Snarest
Lejeperiode 1 - 3 år
Forbrugstal pr. md. 850
Se boligbeskrivelse