Beskrivelse

(Sagsnummer - 1905050)


Stort veldisponeret villa i bunden på en stille sidevej i et villakvarter der grænser helt på til Ishøj Strandpark, der begynder med grønne arealer og kanaler. Du kan derfor fra haven og altanen lytte til sommerstemningen fra vandsiden og samtidig nyde roen i din egen have.

Haven er helt lukket og med forhave, der rummer lukket carport, indkørsel samt en ældre pool.

Du træder ind i en rummelig entre med boligens første badeværelse med brus lige for. Dernæst videre ind i et stort rum i hele husets bredde der kan indrettes på mange måder. Du har her adgang ud til 2 terrasser, samt et bryggers med vaskefaciliteter, gode opbevaringsmuligheder samt adgang ud. Køkkenet ligger åbent og overfor en hyggelig stue med et stort vindue ud mod haven. En vindeltrappe i rummet fører dig til 1.sal hvor du finder et stort master bedroom med indrettet walk in closet bag skabsdørerne. En stor solrig altan følger næsten rummets længde.

Ydermere 2 gode værelser med flotte sorte gulve og masser af skabsplads bag skydevæggene. Ligeledes finder du også her et opbevaringsrum og et større badeværelse med spa og brusebad. En smal trappe fører dig helt op under taget hvor et smukt rum med store vinduer ud over strandparken og kvarteret er skabt. De skrå velux vinduer kan åbnes op som små altaner og lade dig nyde luften fra Øresund.

For yderligere spørgsmål om denne bolig er du velkommen til at ringe på (+45) 7023 7080, eller skrive en mail til info@nordichousing.dk

 

Book en fremvisning

+45 2785 3742

(UDLEJET) Mosevej

2635 Ishøj

Husleje

21.000 DKK

Kvm 190
Antal værelser 4
Antal stuer 2
Antal badeværelser 2
Møbleret Nej
Have Ja
Husdyr Nej
Indflytningsdato Snarest
Lejeperiode 1 - 2 år
Forbrugstal pr. md. 1600
Se boligbeskrivelse