Beskrivelse

(Sagsnummer - 1905035)


Billedskøn familievilla i Skodsborg med 6 soveværelser

I det skønne Aggershvilekvarter lige nord for Dyrehaven og grænsende op til Øresund, ligger denne rummelige og charmerende villa. I idyllisk gammeldags stil, men med nyt tegltag fra 2001, flot ny istandsat facade (2018), lækkert landkøkken fra 2009, ens badeværelser i klassisk stil fra 2001, mv. 

En villa med meget herlighed! Ved tilkørsel ad Gyvelvej fremtoner villaen højt beliggende, smukt og imposant som en rigtig herskabsvilla. Den lange facade med fine kviste og smukke skodder, giver straks indtrykket af, at her en villa med meget plads. Nydelig have og flot anlagt ankomstparti med garage og brosten lagt i klassisk påfuglemønster. 

Den høje beliggenhed giver en flot udsigt ned ad Gyvelvej og fra 1. sal over hele kvarteret ned mod Øresund. Hyggeligt at stå på terrassen og se børn eller gæster komme op imod ens hjem. De smukkeste morgener fra bl.a. badeværelset på 1. sal, hvor den skønne morgenrøde himmel over Øresund giver energi til hele dagen.

Den rummelige villa byder på hele 6 soveværelser; 3 i stueplan og 3 på 1. sal. Herudover 3 badeværelser samt et gæsteværelse, - så der er god plads til den store familie. Hverdagen fungerer også godt med 2 trapper op til 1. salen, 2 indgangen til villaen, mv. 

Skøn stor opholdsstue med lysindfald fra både øst, syd og vest. Karnappen trækker solskin ind i stuen året rundt. Udgang til hyggeligt solrigt terrassemiljø mod syd.

Videre fra opholdsstuen gennem den hyggelige spisestue og charmerende anrettergang til det rummelige landkøkken i lækker moderne stil. Herfra udgang til skønt gårdhavemiljø med vest med havemur, pergola, ølandsbrud, mv.

Bag den smukke gamle hoveddør er er mindre fin hall med charmerende svungen trappe til 1. sal samt gæstetoilet.

I kælderen er der vaskerum, opbevaring og vinkælder.  

Overalt i villaen er de smukke gammeldags finurlige detaljer og kringelkroge med til at skabe den helt rigtige hyggelige atmosfære. Haven er idyllisk og nem med fin gammel beplantning, - kirsebærtræ, æbletræ, flotte roser og helt fantastisk blåregn. Masser af plads til fodboldspil, legehuse, osv.

 

For yderligere spørgsmål om denne bolig er du velkommen til at ringe på (+45) 2785 3742, eller skrive en mail til info@nordichousing.dk

 

Book en fremvisning

+45 2785 3742

(DØD) Aggersvej

2942 Skodsborg (1905035)

Husleje

36.500 DKK

Kvm 353
Antal værelser 6
Antal stuer 2
Antal badeværelser 3
Møbleret Nej
Have Ja
Husdyr Ja
Indflytningsdato Snarest
Lejeperiode 3 år
Forbrugstal pr. md. 2800
Se boligbeskrivelse