Beskrivelse

(Sagsnummer - 1904029)


OBS. Udlejes kun til expats!

Totalrenoveret lejlighed på den charmerende og rolige Snaregade i det gamle brostensbelagte kvarter omkring Gammel Strand. Selve gaden er stille og genboen huser Kulturministeriet, hvilket betyder en særskilt privat udsigt til gadeplan og dertil endda en stille smuk baggård. Blot rundt om hjørnet finder du cafeer med udendørs beværtning og gourmetrestauranter. På den anden side af kanalen ligger historiske og kulturelle institutioner side om side med Christiansborg, og på den anden side af kvarteret byder indre by sig til med smalle stræder og et pulserende strøg.

Metrostationen et stenkast væk forventes færdig til sommer og vil bringe dig hurtigt videre. 

Alt er istandsat indvendigt og er lige til at flytte ind i. Selv uden møbler fremstår lejligheden charmerende og indbydende. Du træder ind i en mindre entre med garderobeplads og skabe. Lige for det moderne køkken med sorte flader og nyerhvervede hårde hvidevarer (fx Miele). Badeværelset med brus ligger ved siden af køkken og både køkken og badeværelse har varme i gulvet.

Ud mod gadeplan træder du ind i en stor opholdsstue med bygningens skæve charme og flotte nybehandlede gulve og vender sig mod et tilstødende mindre værelse der sammenlagt giver mange forskellige indretningsmuligheder. Bagerst finder du soveværelset med god skabsplads og spots i loftet. Soveværelset vender ud mod den stille baggård.

Hele bygningen har for nyligt gennemgået en større renovering af facaden, vinduerne, taget og indgangspartiet. Inde er ligeledes hele elektriciteten og rørføring også blevet udskiftet.

Lejligheden fremstår derfor særdeles præsentabel og velholdt både ude og inde.

For yderligere spørgsmål om denne bolig er du velkommen til at ringe på (+45) 2785 3742, eller skrive en mail til info@nordichousing.dk

 

Book en fremvisning

+45 2785 3742

Snaregade

1205 København K

Husleje

14.900 DKK

Kvm 78
Antal værelser 2
Antal stuer 1
Antal badeværelser 1
Møbleret Nej
Have Nej
Husdyr Spørg
Indflytningsdato Snarest
Lejeperiode 1 - 2 år
Forbrugstal pr. md. 1000
Se boligbeskrivelse