Beskrivelse

(Sagsnummer - 1904010)


Smukt moderne hus i klassiske rammer på stille vej med udsigt til skov og Ordrupgaard. Haven med anneks ligger privat til begge sider og solen kan nydes uforstyrret på den træbeklædte terrasse ved stuen eller den flisebelagte mod haven.

Du træder ind i en åben møblerbar entre og overskuer boligen med et trods dens mange velfungerende kvadratmeter. Til venstre med dobbelt døre ud til haven et godt rum, her indrettet som kontor og ekstra tv stue. Her er ligeledes et god badeværelse med brus samt vaskerum med dør ud til haven. Følg entreen ind i det store åbne køkken og stue med dør ud til terrassen. En åben pejs ligger imellem spisestue delen og den rummelige stue. Køkkenet ligger velfungerende og tilbagetrukket i hjørnet. Trappen fører op til den åbne gang med indbyggede skabe i hele gangens længde hvor du finder 2 skønne værelser i hver sin ende. Det store soveværelse med en solskinsrig altan og kig ud over have og skov. Bag skydedørene finder du flere indbyggede skabsmeter. Endnu et værelse i den anden ende og begge værelser med loft til kip.

For yderligere spørgsmål om denne bolig er du velkommen til at ringe på (+45) 7023 7080, eller skrive en mail til info@nordichousing.dk

 

Book en fremvisning

+45 2785 3742

(UDLEJET) Tryggehvile Allé

2920 Charlottenlund

Husleje

21.800 DKK

Kvm 150
Antal værelser 3
Antal stuer 1
Antal badeværelser 1
Møbleret Ja
Have Ja
Husdyr Nej
Indflytningsdato Snarest
Lejeperiode Indtil d. 10/6 - 2019
Forbrugstal pr. md. 2100
Se boligbeskrivelse