Beskrivelse

(Sagsnummer - 1903004)


Lejligheden ligger uforstyrret i det attraktive ambassadekvarter med fem minutters gang til Østerport Station og den kommende Metro Cityring fra sommeren 2019. Ligeledes ligger lejligheden tæt på grønne områder som Kastellet og Østre Anlæg og med gode indkøbsmuligheder på Østerbrogade.   

 

Lejligheden blev i efteråret 2017 gennemgribende renoveret, ligesom der i 2018/2019 blev udskiftet vinduer i hele ejendommen.

 

De 142 kvm er godt fordelt på en rummelig entré, to store stuer en suite, et større soveværelse, et mindre børneværelse/kontor, køkken, badeværelse og separat vaskerum.

 

Stuer:

Lejligheden indeholder to store lyse stuer en suite med sildebensparket og stuk. Stuerne vender ud til den rolige Mandalsgade, og i den ene stue er der en hyggelig karnap med udsigt.

 

Børneværelse/kontor:

Fra entreen er der adgang til et mindre børneværelse/kontor med udsigt mod gården.

 

Vaskerum:

Fra entreen er der ligeledes adgang til et mindre separat vaskerum, som indeholder vaskemaskine og tørretumbler fra Miele. Der er mulighed for en smule opbevaring i vaskerummet (f.eks. tørrestativ, strygebræt, skoreol mv.)  

 

Soveværelse:

Soveværelset indeholder et stort indbygget snedkerklædeskab fra Snedkeriet KBH i massivt eg med hvide låger med rigeligt af skabs- og opbevaringsplads. Fra soveværelset er der fransk altan. 

 

Køkken:

Køkkenet er fra Multiform (form 6) med ovn og kogeplade fra Gaggenau og køleskab, fryser og opvaskemaskine fra Miele. Køkkenet indeholder ligeledes et vinkøleskab med plads til 170 flasker. Fra køkkenet er der er adgang til en større altan, som vender ud mod gården.   

 

Badeværelse:

Badeværelset har store lyse klinker samt elementer fra Multiform med dobbeltvask og større bruseniche med armaturer fra Vola.    

 

I opgangen er der en mindre elevator. Der er gode parkeringsmuligheder i området med beboerlicens.

 

Bemærk, at der ikke må holdes husdyr i ejendommen.

For yderligere spørgsmål om denne bolig er du velkommen til at ringe på (+45) 7023 7080, eller skrive en mail til info@nordichousing.dk

 

Book en fremvisning

+45 2785 3742

(UDLEJET) Mandalsgade

2100 København Ø

Husleje

21.900 DKK

Kvm 142
Antal værelser 2
Antal stuer 2
Antal badeværelser 1
Møbleret Nej
Have Altan
Husdyr Nej
Indflytningsdato Snarest
Lejeperiode 1 - 2 år
Forbrugstal pr. md. 950
Se boligbeskrivelse