Beskrivelse

(Sagsnummer - 1902004)


Herskabslejlighed direkte ved Sortedam Dossering, her er stille som at bo på landet midt i byen, hvor de mere end 7km rundt om søerne, kalder på gode stunder ude. Her er du tæt på alt.

Opgangen er præsentabel og med elevator. Den store lejlighed med mange oprindelige detaljer som en smuk stuk og de flotte er fuldt møbleret. De 3 stuer ensuite ligger med store vinduer og et flot kig til træer og søerne.

Du træder ind i en rummelig entre med et lille værelse på din venstre hånd samt gæstetoilet. Til højre de 3 stuer samt et værelse i denne ende. Fra den første stue er der adgang ud til en smal altan med plads til at side. Den store stue er med en smuk karnap og den sidste stue er indrettet som spisestue. Bagerst mod gården ligger det store soveværelse samt endnu et værelse der dog pt. bruges som opbevaring og derfor ikke er fotograferet. Mod gården vender det store badeværelse med brus og toilet samt køkkenet med en god bar plads i midten af rummet. Her er også indrettet et viktualier rum.

For yderligere spørgsmål om denne bolig er du velkommen til at ringe på (+45) 7023 7080, eller skrive en mail til info@nordichousing.dk

 

Book en fremvisning

+45 2785 3742

(UDLEJET) Sortedam Dossering

2100 København Ø

Husleje

35.000 DKK

Kvm 230
Antal værelser 3
Antal stuer 2
Antal badeværelser 2
Møbleret Ja
Have Altan
Husdyr Nej
Indflytningsdato Snarest
Lejeperiode 1 - 2 år
Forbrugstal pr. md. 2500
Se boligbeskrivelse