Beskrivelse

(Sagsnummer - 1902003)


I et eftertragtet kvarter i Ølstykke kun 30 km fra Rådhuspladsen og 100 m til Kildesøs grønne rekreative område ligger dette velholdte parcelhus. Dagligvarebutikker ligger 1 km væk & Egedal center og Station er blot 1,5 km væk. Børnefamilier vil føle sig velkommen her med nem adgang til institutioner for alle aldre via lukkede stisystemer.

Den nemme have på en helt lukket hjørnegrund indbyder til særligt hyggelige stunder på træterrassen, som ligger i læ fra den tilbygning, der senest blev tilføjet huset. Du træder ind i et lyst bryggers med vaskemaskine og tørretumbler og videre ind i det åbne køkken med god arbejdsplads på både stationære og mobile køkkenelementer. Ved en lyskile i gulvet kan køkkenbordet flyttes, hvis spisebordet skal forlænges til maximal længde. En vinkøler er der også blevet plads til.

Den store stue har god gulvplads og adgang ud til træterrassen samt tilbygningen, som rummer det store soveværelse med god skabsplads, adgang til haven samt ovenlys. Fra køkkenet fører en smal gang dig videre til husets badeværelse med kar og 3 værelser af forskellige størrelser, alle med skabsplads.

Et lyst og nemt hus at bo i.

Kan også lejes umøbleret.

For yderligere spørgsmål om denne bolig er du velkommen til at ringe på (+45) 7023 7080, eller skrive en mail til info@nordichousing.dk

 

Book en fremvisning

(UDLEJET) Runevej

3650 Ølstykke

Husleje

16.500 DKK

Kvm 149
Antal værelser 4
Antal stuer 2
Antal badeværelser 1
Møbleret Ja
Have Ja
Husdyr Spørg
Indflytningsdato 1/3 - 2019
Lejeperiode 1 - 3 år
Forbrugstal pr. md. 2000
Se boligbeskrivelse