Beskrivelse

(Sagsnummer - 1902002)


Med udsigt over Københavns Havn fra det store stuevindue samt det grønne område imellem bebyggelsen set fra det ligeledes store vinduesparti i soveværelset, ligger boligen med en unik fri udsigt fra Islands Brygge. Havnefronten kalder på spadserture og gode oplevelser, alt kan nås på cykel og med metro. Der er også mulighed for at leje egen p-plads.

Lejligheden på 3. sal ligger hævet og ugeneret fra gadeplan og du træder ind i boligens hjerte, nemlig det åbne køkken-alrum. Køkkenet er markeret for sig med en funktionel halvvæg, der båder rummer arbejds- og spiseplads fra de høje barstole. Stuen vender mod det store vinduesparti, som åbner sig mod altanen og den gode udsigt. I en vinkel på rummet ligger spisestuen for sig. Entreen fra køkken fører mod det store soveværelse med masser af skabsplads og ligeledes et stort vinduesparti imod gårdområde - et vindue der åbner op mod en smal altan og lader luft og lys strømme ind. Badeværelset med brus og vaskefaciliteter ligger i forlængelse af et mindre depotrum med bord og skabsplads.

 

For yderligere spørgsmål om denne bolig er du velkommen til at ringe på (+45) 7023 7080, eller skrive en mail til info@nordichousing.dk

 

Book en fremvisning

(UDLEJET) Islands Brygge

2300 København S

Husleje

19.900 DKK

Kvm 106
Antal værelser 1
Antal stuer 1
Antal badeværelser 1
Møbleret Ja
Have Nej
Husdyr Spørg
Indflytningsdato 1/4 - 2019
Lejeperiode 6 - 24 måneder
Forbrugstal pr. md. 1000
Se boligbeskrivelse