Beskrivelse

(Sagsnummer - 1901012)


Skøn rummelig villa med perfekt beliggenhed i Espergærde med direkte adgang til Øresund og kort afstand til Espergærde centrum. Fra villaen har du både udsigt over vandet og meget få skridt til stranden.
Villaen præsenterer sig fantastisk med en lys facade der brydes af store glaspartier mod haven og vandet. De store vinduespartier er ligeledes med til at give rummene et fantastisk lysindfald, som sammen med havudsigten får rummene til at stråle. Boligen er etableret med hvide vægge, flotte lyse klinke- og plankegulve.
Boligen er i 2 plan, hvor det øverste plan er indrettet med et stort lækkert køkkenalrum og opholdstue ud i et, hvorfra du har den bedste udsigt over vandet. Køkkenet er lyst og lækkert og midt i stue området er der etableret en dobbeltsidet pejs. Ydermere er der adgang til en skøn østvendt altan, der strækker sig i hele husets længde og som fletter sammen med en stor sydvendt balkon med perfekt udsigt over Øresund. Derudover finder du på øverste plan et stort soveværelse, et badeværelse, et gangareal og en entré.
Villaens underetage byder på fire soveværelser, et toilet, et bryggers, et mindre depotrum, et gangareal og badeværelse med bruseniche og sauna.
I forlængelse af huset finder du en carport med plads til 1-2 biler
Boligen administreres af Nordic Housing Der kan eventuelt tillades husdyr – spørg venligst nærmere.

For yderligere spørgsmål om denne bolig er du velkommen til at ringe på (+45) 7023 7080, eller skrive en mail til info@nordichousing.dk

 

Book en fremvisning

+45 2785 3742

(UDLEJET) Gammel Strandvej

3060 Espergærde

Husleje

22.500 DKK

Kvm 255
Antal værelser 5
Antal stuer 1
Antal badeværelser 2
Møbleret Nej
Have Ja
Husdyr Ja
Indflytningsdato 1/6 - 2019
Lejeperiode 2 - 3 år
Forbrugstal pr. md. 1900
Se boligbeskrivelse