Beskrivelse

(Sagsnummer - 1812013)


Flot, stor lejelighed under tagryggen centralt placeret på Frederiksberg. Tæt på alt om du ønsker rekreative områder, indkøb, Metro eller gastronomi. Flotte kvalitetsbevidste og ny istandsatte kvadratmeter med mange gode detaljer og uendelig mange indretningsmuligheder. 

Hele 3 altaner byder dig udenfor, fra det åbne køkken, den store stue og den bagerste stue. Ligeledes 3 flotte badeværelser hvor det største er med både kar og brusebad. Et andet med vaskefaciliteter.

Du træder ind i en flot gang med rå murstensvægge og det åbne køkken på venstre hånd, gang vinkler og de 2 første badeværelser ligger på din venstre hånd. 3 gode værelser ligger på din højre hånd, alle med flotte detaljer. Igennem den store stue med altan åbner du døren ind til en seperat afdeling med badeværelse med brusebad på venstre hånd og en mindre stue med altan på din højre. Bag stuen 2 gode værelser hvor det største har adgang ud til altanen.

For yderligere spørgsmål om denne bolig er du velkommen til at ringe på (+45) 7023 7080, eller skrive en mail til info@nordichousing.dk

 

Book en fremvisning

+45 2785 3742

(UDLEJET) Godthåbsvej

2000 Frederiksberg

Husleje

29.950 DKK

Kvm 187
Antal værelser 3
Antal stuer 1
Antal badeværelser 2
Møbleret Nej
Have Tagterrasse
Husdyr Spørg
Indflytningsdato Snarest
Lejeperiode Ubegrænset
Forbrugstal pr. md. 1300
Se boligbeskrivelse