Beskrivelse

(Sagsnummer - 1704034)


På en stor, lukket og meget privat grund finder du denne rummelige villa. Placeringen er yderst centralt om det er i retningen af Hellerup, City eller omfartsvejene ud af byen. Du er tæt på både specialbutikker og dagligvarebutikker for ikke at glemme det glitrende Øresund en spadseretur væk.

Du træder ind mod en stor hall og kan herfra kigge langt ind i stuen eller ud i køkkenet. Hallen rummer garderobe og gæstetoilet samt et smukt vindfang ved hoveddøren. En mellemgang imellem hall og køkken giver endnu et indgangsparti samt trappen ned mod fuld udnyttet kælder. Køkkenet har siddeplads og masser af skabs og køkkenbordsplads. Fra køkken træder du ind i spisestuen der åbner ud mod den flotte have med mange blomstrende buske og muligheder for lege og samvær. I den anden ende af spisestuen er en møblerbar vinkel ud mod en flot udestue skabt i samme stil som de flotte vinduer generelt i huset. Her forlænges udelivet hvor den danske natur ellers ikke tillader.

Stuen kan nåes fra både spisestue og hall og har også udgang til udestue.
Trappen til 1.salen er klassisk flot og etagen rummer 3 gode værelser samt et velindrettet badeværelse i en vinkel hvor badeværelse og wc kan åbnes op mod hinanden eller lukkes af.

Fra det største soveværelse er der adgang ud til en altan med rum for siddeplads og morgenkaffen.

Den møblerbare gang rummer store skabe. Det sidste værelse finder du på den anden side af trappen.

Den veludnyttede kælder rummer både viktualierum, plads til vin og værksted samt vaskerum og et godt værelse/opholdsrum.

Et hjem med mange gode muligheder for det gode liv.

 

For yderligere spørgsmål om denne bolig er du velkommen til at ringe på (+45) 7023 7080, eller skrive en mail til info@nordichousing.dk

 

Book en fremvisning

+45 2785 3742

(UDLEJET) Svanemøllevej

2900 Hellerup

Husleje

22.000 DKK

Kvm 267
Antal værelser 3
Antal stuer 2
Antal badeværelser 2
Møbleret Ja
Have Ja
Husdyr Spørg
Indflytningsdato 1/19 - 2019
Lejeperiode 6 måneder
Forbrugstal pr. md. 3000
Se boligbeskrivelse