Beskrivelse

(Sagsnummer - 1812007)


Istandsat halv dobbelt hus i en hyggelig lille landsby, med gode indkøbsmuligheder i den nærliggende by Skævinge. Her finder du også aktive idrætsforening, børnehaver og skole samt en privat skole i Sigerslev Øster. Bussen kører dig til døren, og forbinder dig dermed med både Skævinge, og videre med lokal banen til Hillerød. Bag om gården ligger der en markvej, som tager dig igennem grønne områder og på den anden side af vejen, kan du nyde Strørup Bakke med det kuperet landskab. Du kan parkere bilen på gårdspladsen og har egen stor have bag huset.

Att er istandsat for 2 år siden indenfor, hvor 1.salen blev etableret med en stor møblerbar repros og 3 gode lyse værelser.

I stueplan træder du ind i en rummelig entre, hvor badeværelse med gulvvarme og brus ligger på venstre hånd, og et stort lyst værelse på din højre. Lige for træder du ind i det store køkken alrum, halv opdelt så det er nemt at møblere.Hele længden af de store rum lyses op af de store vinduer mod haven, og ved stuedelen er der en dør ud til haven. Køkkenet ligger i en vinkel med god plads i både skabe og til at indrette sig med spisebord.

For yderligere spørgsmål om denne bolig er du velkommen til at ringe på (+45) 7023 7080, eller skrive en mail til info@nordichousing.dk

 

Book en fremvisning

+45 2785 3742

(UDLEJET) Strøvej

3320 Skævinge

Husleje

12.800 DKK

Kvm 190
Antal værelser 4
Antal stuer 1
Antal badeværelser 1
Møbleret Nej
Have Ja
Husdyr Ja
Indflytningsdato 1/2 - 2019
Lejeperiode 2 - 5 år
Forbrugstal pr. md. 2000
Se boligbeskrivelse