Beskrivelse

(Sagsnummer - <span>1812003</span>)


Yderst centralt beliggende med udsigt til Frederiksholmskanal og det gamle København. Smukt istandsat med mange charmerende detaljer. Området bugner af kulturelle institutioner, shopping muligheder og et stort gastronomisk udvalg at vælge iblandt. Boligen ligger lyst og hævet over gadeplan og virker derfor som en oase midt i byens puls.

Du træder ind i en mindre entre hvor det moderne badeværelse med brus ligger på den ene side, og de 2 værelser og 2 stuer ligger på en række ud mod kanalen. Værelset i grundplan har skabs og -hyldeplads indbygget, og få trin op til det unikke lavloftede soverum i forlængelse med et velindrettet walk in closet. De to lyse stuer vender ind mod den store spisestue som er smukt indrettet og har plads til mange spisende gæster. Køkkenet ligger åbent med et anretterrum, med stort smukt vitrineskab i amerikansk valnød inden selve køkkenet, også udført af snedker i amerikansk valnød. Bagerst forefindes et mindre depot med masser af hyldeplads og en vaske-tørremaskine.

 

For yderligere spørgsmål om denne bolig er du velkommen til at ringe på (+45) 7023 7080, eller skrive en mail til info@nordichousing.dk

 

 

Book en fremvisning

+45 2785 3742

(UDLEJET) Nybrogade

1203 København K

Husleje

29.000 DKK

Kvm 191
Antal værelser 2
Antal stuer 3
Antal badeværelser 1
Møbleret No
Have Gård
Husdyr Nej
Indflytningsdato 1/6 - 2019
Lejeperiode 6-24 måneder
Forbrugstal pr. md. efter forbrug estimeret 1700
Se boligbeskrivelse