Beskrivelse

(Sagsnummer - 1812003)


Lyngbyvejskvarteret på Østerbro har altid været eftertragtet og lokker med den unikke kombination af hyggelige haver, villakvarterets ro og en central beliggenhed tæt på både Østerbros og byens kvaliteter. Fra lejligheden er der kort afstand til indkøbsmuligheder – både dagligvarer og de mange specialbutikker på Østerbrogade. Fælledparken er en gåtur fra hoveddøren, ligesom Trianglen kan nås til fods, og indre by ligger blot en kort cykeltur væk. Der er desuden mange muligheder for offentlig transport med både buslinjer og S-tog tæt på lejligheden. Selvom boligen ligger tilbagetrukket i en meget stille ende af kvarteret, kan Lyngbymotorvejen hurtigt nås i bil, hvilket gør det muligt at komme hurtigt ud af byen. 

Lejligheden som er helt ny indeholder lækkert lyst og åbent køkken alrum med alle hårde hvidevarer, solrig stue med loft til kip og helt fantastisk lysindfald. Stort soveværelse med skabe samt flot brusebadeværelse med gulvvarme. Derudover endnu et soveværelse. 

På første salen i lejligheden findes endnu et soveværelse, lys disponibelt rum til feks endnu en stue, et 4. soveværelse eller kontor. Kun fantasien sætter grænser. Derudover nyt gæstetoilet.

Adgang til vaskemaskine og tørretumbler. Udlejes primært til expats, som er indstationeret i Danmark for en tidsbegrænset periode.

NB! Udlejes også møbleret til samme pris.

For yderligere spørgsmål om denne bolig er du velkommen til at ringe på (+45) 7023 7080, eller skrive en mail til info@nordichousing.dk

 

Book en fremvisning

(UDLEJET) Valdemar Holmers Gade

2100 København Ø

Husleje

24.000 DKK

Kvm 140
Antal værelser 3
Antal stuer 2
Antal badeværelser 1
Møbleret Ja
Have Nej
Husdyr Nej
Indflytningsdato 1/1 - 2019
Lejeperiode 6 - 24 måneder
Forbrugstal pr. md. 1500
Se boligbeskrivelse