Beskrivelse

(Sagsnummer - 1809034)


På Klerkegade 2E i København K gemmer sig en lejlighed i absolut særklasse, som utvivlsomt er et besøg værdig med sine mange flotte detaljer og gode kvaliteter. Lejligheden er lysfyldt med flotte gulve i samtlige rum og kan tilbyde en fantastisk planløsning fordelt på to etager, hvilket gør lejligheden særdeles indbydende. 

Lejligheden råder sammenlagt over 153 kompromisløse kvadratmeter med altan og en unik loftshøjde flere steder, der nærmer sig de fem meter. Indendørs breder sig elegante gulve gennem rummene og skaber en flot helhed med de lyse vægge. I lejlighedens centrum ligger boligens samlingspunkt i form af kombineret alrum og stue. Køkkenet fremstår minimalistisk, opført i hvide skabselementer og gemmer på alt i hårde hvidevarer. Køkkenet har køkkenø og god plads til de kulinariske udfoldelser. Rummet har god plads til både spiseafdeling og tv-stue, hvor man kan samles med venner og familie og nyde tilværelsen. Lejligheden kan tilmed tilbyde et luksuriøst badeværelse med stort separat bruseniche samt et ekstra toilet. Ligeledes venter to lysfyldte værelser, der begge fremstår i en rigtig god størrelse. Det er også fra disse værelser, der er udgang til lejlighedens altan, hvor man får glæde af dagens sol. Altanen udgør jeres egen oase under åben himmel, og den kan både indrettes med altanmøbler og blomsterkrukker.

For yderligere spørgsmål om denne bolig er du velkommen til at ringe på (+45) 7023 7080, eller skrive en mail til info@nordichousing.dk

 

Book en fremvisning

(UDLEJET) Klerkegade

1308 København K

Husleje

29.500 DKK

Kvm 153
Antal værelser 3
Antal stuer 1
Antal badeværelser 1 + 1
Møbleret Ja
Have Altan
Husdyr Ja, små
Indflytningsdato 27/9 - 2018
Lejeperiode 2 - 12 måneder
Forbrugstal pr. md. 1100
Se boligbeskrivelse