Beskrivelse

(Sagsnummer - 1809026)


Som nabo til H.C.Andersens Hus i den eksklusive ende af Nyhavn med vand til begge sider, bor du tilbage trukket fra byens puls på en stille gade og alligevel blot i gå afstand til samtlige attraktioner i det gamle og nye København. Blot for at nævne få lokale områder kan du nyde havnebadet og loungestemningen på Opheliaplads ved siden af Skuespilhuset med en hyggelig cafe. Gangbroen fører dig til Operaen på Holmen eller tag evt. havnebussen ud til Refshaleøen med det super attraktive foodmarket og gode stemningsfulde spisesteder. Derudover finder du naturligvis City med de mange shoppingmuligheder blot få minutter væk fra boligen.

Den præsentable opgang  i bygningen fra 1751, fører dig op til en moderne istandsat lejlighed på 3.sal med mange smukke & personlige detaljer som byder dig velkommen ind. Du træder ind i en entre med garderobeskab og badeværelse med brus lige for. Et mindre og velfungerende køkken ligger stille bagerst i lejligheden med udsigt over byens tage og gavlen af H.C.Andersens Hus.

På den anden side af badeværelse finder du et skønt vinklet rum inden du træder ind i den rummelige stue. Her er god plads omkring både spisebordet og sofagruppen, hvor du iøvrigt kan nyde et kig til Havnen og Holmen på den anden side. Derudover et master bedroom med god skabsplads vendt mod den stille gård.

For yderligere spørgsmål om denne bolig er du velkommen til at ringe på (+45) 7023 7080, eller skrive en mail til info@nordichousing.dk

 

Book en fremvisning

+45 2785 3742

(UDLEJET) Kvæsthusgade

1251 København K

Husleje

40.000 DKK

Kvm 134
Antal værelser 2
Antal stuer 1
Antal badeværelser 1
Møbleret Ja
Have Nej
Husdyr Kun små
Indflytningsdato 1/6 - 31/8 - 2019
Lejeperiode 2 måneder
Forbrugstal pr. md. 1500
Se boligbeskrivelse