(UDLEJET) Lundsgade, 2100 København Ø

Kvm: 107
Antal værelser: 2
Antal stuer: 1
Antal badeværelser: 1
Have: Nej, men altan
Møbleret: Nej
Husdyr: Ja
Indflytningsdato : Snarest:
Lejeperiode : 1 - 2 år
Forbrugstal pr. md.: 800
Husleje: 19500

Beskrivelse (Sagsnummer - 1808020):

I et af de mest eksklusive områder på Østerbro mellem Søerne og Østre Anlæg udlejes moderne lejlighed med stor altan i ejendom med elevator. Ejendommen Lundsgade 9 er en flot bygning, der på grund af sin enestående arkitektur er med på Kulturstyrelsens liste over bevaringsværdige bygninger. Området er et pulserende kvarter med både rækkehuse i Kartoffelrækkerne og mange store liebhaverlejligheder, men også mindre lejligheder, og bydelen er attraktiv med alle sine indkøbsmuligheder, cafeer,butikker, restauranter, kultur rundt om hjørnet med bl.a. statens Museum for Kunst og man kan nyde en tur rundt om Søerne, Kongens have og Kastellet. Snart kan man også benytte Metroen, når Østerport Station udvides med et Metrostop i 2019.

Nyinstandsat (2016) lejlighed på 107 kvm. beliggende i en smuk og velbevaret ejendom opført i år 1900, hvor arkitekten har forsøgt at fastholde den historiske stil fra århundredeskiftet. Som et typisk historisk hus er Lundsgade 9 rigt dekoreret med en masse æstetiske detaljer bl.a. i den flotte opgang og den smukke facade. 

Lejligheden er lys og venlig med store rum. Der er en rummelig entre, som giver adgang til et stor køkken alrum, og videre til stuen. I forlængelse af stuen, er der et soveværelse, hvorfra der er adgang til en hyggelig solvendt altan med plads til bord, stole, blomster mv. Fra entreen er der adgang til et stor lyst værelse og et rigtig godt udnyttet badeværelse med kombineret vaskemaskine/tørretumbler og seperat brus. Der er i både entre og begge værelse indbyggede skabe fra loft til gulv. En meget gennemtænkt og rummelig lejlighed med lækre detaljer.

For yderligere spørgsmål om denne bolig er du velkommen til at ringe på (+45) 7023 7080, eller skrive en mail til info@nordichousing.dk

 

Del denne side i dit netværk

Lej denne bolig

Kontakt os hvis du ønsker at leje denne bolig

Mathilde Hannemann, Partner

+45 7023 7080