Beskrivelse

(Sagsnummer - 1808009)


Blot 1 time fra København er en lille by opblomstret bla. pga. af de mange tilflyttere igennem de sidste 10år, og særligt børnefamilierne fylder. Det gælder også den hyggelig lille cirkel af huse der kranser et stort fælles areal med bla. legeplads. Fællesskabet er i højsæde, ikke kun her men også i byen der har et rigt forenings- og sportsliv. Her er vuggestue, børnehave og skole til og med 6.klasse og du finder også en lokal købmand. Næstveds Megacenter og hyggelige bymidte finder du 10km væk. Motorvejen er indenfor 6 km, så du er både ude på landet, i et vedkommende bymiljø og har nemt ved at nå resten af Sjælland.

 

Huset på 163m2 er bygget i 2005 og ligger på en usandsynlig stor parcelgrund - hele 6300m2 får i jer til at boltre jer på, hvor særligt børn og barnlige sjæle vil nyde legeredskaberne og den store plæne, hvor frugttræerne vokser sig større år for år. Her er redskabsskur og drivhus.

 

Huset fremstår lyst og venligt hvor spisepladsen vender ud mod haven og den hyggelige terrasse ligger i læ til de første forårs solstrejf. Køkkenet har masser af skabsplads og bryggers med vaskemaskine og tørretumbler lige ved siden af. Stuen kan lukkes af eller åbnes op mod køkkenet. Der er toilet med brus nedenunder og oppe et større badeværelse også med brus. Reposen er stor og kan snildt rumme en god kontor plads. De to børneværelser er rummelige og begge med skabsplads lige ledes er soveværelset stort og med skabsplads.

Drømmer du om at bo på landet har du virkelig god plads her.

For yderligere spørgsmål om denne bolig er du velkommen til at ringe på (+45) 7023 7080, eller skrive en mail til info@nordichousing.dk

 

 

Book en fremvisning

(UDLEJET) Hulebækken

4684 Holmegaard

Husleje

9.900 DKK

Kvm 165
Antal værelser 3
Antal stuer 1
Antal badeværelser 1
Møbleret Nej
Have Ja
Husdyr Spørg
Indflytningsdato 1/11 - 2018
Lejeperiode frem til 31/8-2020
Forbrugstal pr. md. 1500
Se boligbeskrivelse