(UDLEJET) Store Kongensgade, 1264 København K

Kvm: 124
Antal værelser: 3
Antal stuer: 1
Antal badeværelser: 1
Have: Nej
Møbleret: Nej
Husdyr: Spørg
Indflytningsdato : Snarest:
Lejeperiode : 2-3 år
Forbrugstal pr. md.: 1500
Husleje: 22900

Beskrivelse (Sagsnummer - 1808002):

I en stor og åben baggård midt på Store Kongensgade er denne fuldstændig istandsatte ejendom, hvor lejligheden her ikke kun har plads til morgensol på svalegangen ved hoveddøren, - men også sin egen private tagterrasse hvor eftermiddag og aftensolen kan nydes.

I entreen er der et skab samt adgang til et stort badeværelse med brus og vaskemaskine/tørretumbler. Fra gangen træder du ind i det store åbne rum, med køkken langs væggen overfor trappen til tagterrassen. På resten af de mange m2 kan du indrette dig klassisk med stue og spiseområde - eller tage det i brug som balsal.

I forlængelse af rummet er 2 værelser, hvor det ene er markeret med glasvæg og glasskydedør, hvor værelset er formet som i en vinkel. Begge værelse har skabe fra gulv til loft.

En unik og lækker lejlighed så centralt som du kan tænke dig. Om du er til Kgs.have, de nye områder omkring Nyhavn eller det utrolig rige udvalg af butikker, cafeer, restauranter og kulturinstitutioner.

For yderligere spørgsmål om denne bolig er du velkommen til at ringe på (+45) 7023 7080, eller skrive en mail til info@nordichousing.dk

 

Del denne side i dit netværk

Lej denne bolig

Kontakt os hvis du ønsker at leje denne bolig

Mathilde Hannemann, Partner

+45 7023 7080