Beskrivelse

(Sagsnummer - 1807036)


Bo så tæt på vandkanten du kan forestille dig ved at vælge denne bolig der ligger ugeneret af trafikken på land, da der er indgang fra den fælles gård med grønne områder og legeplads, hvor resten af boligen vender mod kanalen. Området ligger i smørhullet imellem Fields & Fisketorvet, og helt lokalt finder du også restauranter, cafeer og indkøbsmuligheder.

Den vestvendte terrasse vender ud mod den fælles gård, og på kanal siden er der lagt tømmerflåde ud at bade fra eller blot nyde livet i vandkanten.

Boligen rummer op til 5 sengepladser da den gode loftshøjde på 4 meter, er veludnyttet i værelserne mod vandsiden. Du træder ind i en åben entre med garderobeskab og adgang ud til badeværelse med brus og vaskefaciliteter. Videre ind i stuen der ligger vinduer og dør ud til terrassen på den ene side og et kig ud over det åbne køkken få trin ned og videre til vandet. På dette plan er boligens første værelse. De store vinduer følger den gode højde til loftet og giver en helt særlig rumlig fornemmelse. Køkkenet er velindrettet med mange skabe og et stort spisebord, og har en terrassedør ud til kanalen. En lille gang fører dig til de 2 værelser i grundplan med begge en hems bygget flot ind, hvor der er god plads at sove på.

For yderligere spørgsmål om denne bolig er du velkommen til at ringe på (+45) 7023 7080, eller skrive en mail til info@nordichousing.dk

 

Book en fremvisning

(UDLEJET) Kenny Drews vej

2450 København SV

Husleje

25.000 DKK

Kvm 112
Antal værelser 2
Antal stuer 2
Antal badeværelser 1
Møbleret ja
Have Terrasse
Husdyr spørg
Indflytningsdato 3/10 - 2018
Lejeperiode frem til 25/2 - 2019
Forbrugstal pr. md. Inkl.
Se boligbeskrivelse