Beskrivelse

(Sagsnummer - 1807031)


En skibsredder byggede huset med mange værelser tilbage i 1938 og satte sit præg på det inde som ude, hvor han har skabt en privat have med smukke og flere sjældne træer. Haven er nem at vedligeholde sådan at udetimer kan nydes på den hævede flisebelagte terrasse foran boligen store stue. Her er du blot 2 km fra Øresund, 3 km til Østerbro og S-toget kan cykles til på under 1km.

Udover det nyere flotte køkken med mange moderne bekvemligheder samt udgang til gårdhaven på bagsiden af huset, rummer stueplan en stor spisestue der ligger i åben forlængelse af køkkenet, og kan lukkes af til de to store stuer der ligger forskudt og åbent mod hinanden. Stuen har en indbygget konvektions brændeovn der giver god varmefordeling i de kolde måneder. På 1.sal finder du master bedroom med god skabsplads og adgang ud til balkonen, som også kan tilgås fra 2 andre værelser. Ialt er her 6 værelser på 1.sal i varierende størrelser som kan indrettes efter behov. Her er også et lyst badeværelse med badekar samt et mindre toilet. Kælderetagen er fuldt udnyttet med 2 store opholdsrum, et vaskerum, badeværelse med brus og et ny indrettet køkken med mulighed for spiseplads. Her er også adgang ud til bagtrappen og et cafebord med morgensol. Carporten ved huset er god til at opbevare cyklerne og ud mod gaden vender en lukket garage.

For yderligere spørgsmål om denne bolig er du velkommen til at ringe på (+45) 7023 7080, eller skrive en mail til info@nordichousing.dk

 

Book en fremvisning

+45 2785 3742

(UDLEJET) Tuborgvej

2900 Hellerup

Husleje

35.000 DKK

Kvm 235
Antal værelser 7
Antal stuer 2
Antal badeværelser 2
Møbleret ja
Have Ja og altan
Husdyr nej
Indflytningsdato 1/10 - 2018
Lejeperiode 6 mdr.
Forbrugstal pr. md. inkluderet
Se boligbeskrivelse