Beskrivelse

(Sagsnummer - 1807013)


På en stille vej i Birkerød finder man denne dejlige, rummelige villa i en meget hyggelig have. Huset indeholder 148 m2 + 88 m2 lys og anvendelig kælder. Boligen indeholder stor entre/forstue, dejlig lys stue med brændeovn, udgang til den sydvestvendte have/terrasse og i åben forbindelse med køkkenet, som er velindrettet med alle hårde hvidevarer. Fra forstuen er der 5 trin op til værelsesafdelingen, der er et gennemgangsværelse, gang med skabe, 2 gode værelser, toilet, masterbedroom med fransk altan, nyt brusebadeværelse samt mindre kammer/kontor. Kælderen har direkte adgang til haven og er meget lys og anvendelig, enten til gæster, teenageren eller kontor og indeholder et stort dejligt rum, toilet, vaskekælder samt plads til opbevaring.

Der er en garage, som lejer deler med udlejer. En usædvanlig hyggelig ejendom med plads til en stor familie. Tæt på offentligt transport. Bus for enden af vejen og 10 min til S-tog. Tæt på skov/natur, desuden ejer og vedligeholder Grundejerforeningen et lille grønt fællesareal hvor der er en lille sø, nogle fodbold mål, petanque bane og ny renoveret legeplads. Der er et internationalt gymnasium i Birkerød.

For yderligere spørgsmål om denne bolig er du velkommen til at ringe på (+45) 7023 7080, eller skrive en mail til info@nordichousing.dk

 

Book en fremvisning

+45 2785 3742

(UDLEJET) Baunevang

3460 Birkerød

Husleje

15.500 DKK

Kvm 148
Antal værelser 4
Antal stuer 2
Antal badeværelser 2
Møbleret Nej
Have Ja
Husdyr Spørg
Indflytningsdato Snarest
Lejeperiode 6 - 12 måneder
Forbrugstal pr. md. 1500
Se boligbeskrivelse