Beskrivelse

(Sagsnummer - 1807008)


Bo tæt på centrum, Amager Strandpark, Christianshavn og lufthavnen med nem adgang til Metro og bussystem. Du kan også vælge at gå til centrum på blot 20min. Amagerbrogade knopskyder fortsat med nye butikker og det er nemt at handle dagligvare helt lokalt.

Foruden en børnevenlig og helt lukket gårdhave med plæne, legeplads og gode faciliteter til at grille, byder ejendommen på en elevator lige til hoveddøren.

Du træder ind i en lang entre hvor de tre stuer en suite ligger til højre for dig, hvor det første med karnap her er indrettet som kontor, den mellemste er stue og slutteligt spisestuen. Lyset strømmer uhindret ind og særligt i soveværelset der ligger som det sidste rum på højre hånd, kan du nyde eftermiddagssolen - også på den lille altan du har adgang til herfra. På den anden side af gangen finder du først et mindre toilet samt det næste værelse med en hyggelig vinkel. Køkkenet vender mod gården og boligens badeværelse med brus samt vaskemaskine finder du bagerst.

For yderligere spørgsmål om denne bolig er du velkommen til at ringe på (+45) 7023 7080, eller skrive en mail til info@nordichousing.dk

 

Book en fremvisning

+45 25778097

(OCCUPIED) Amager Boulevard

2300 København S

Husleje

15.000 DKK

Kvm 160
Antal værelser 3
Antal stuer 2
Antal badeværelser 1
Møbleret Nej
Have Nej, men sydvendt altan
Husdyr Nej
Indflytningsdato 1/10 - 2018
Lejeperiode 4 måneder
Forbrugstal pr. md. 1100
Se boligbeskrivelse