Beskrivelse

(Sagsnummer - 1807001)


Bo i det rolige kvarter  “Landsbyen KBH K”, hvor du er tæt på alt i Centrum som du kan ønske dig og samtidig have mulighed for at trække dig tilbage til din egen oase. I dette tidligere musik konservatorium, som er gennemrenoveret til top boliger overalt, er du tæt på alt. 

Fra elevatoren kan du vælge at stå af ved begge plan i boligen, da der er en indskudt etage, med et mindre depotrum og mulighed for at indrette efter behov. Her kan etableres et ekstra rum med skydedør. Fra dette plan er du udsigt ud og ned til værelserne igennem vinduer og udover gelænder til stue og køkken. Det binder hele boligen sammen på en unik måde.

Grundplan rummer 2 gode store værelser begge med adgang ud til altanen der vender ud mod den fælles grønne gård. Ydermere et rummeligt badeværelse med brusebad og vaskefaciliteter samt et ekstra gæste toilet.

Det store køkken alrum den den flotte højde præges på smukkeste vis af det store vindue ud mod gadeplan. Her er god plads, smukke detaljer og mange indretningsmuligheder.

For yderligere spørgsmål om denne bolig er du velkommen til at ringe på (+45) 7023 7080, eller skrive en mail til info@nordichousing.dk

 

Book en fremvisning

(UDLEJET) Klerkegade

1308 København K

Husleje

29.500 DKK

Kvm 153
Antal værelser 3
Antal stuer 1
Antal badeværelser 1
Møbleret Ja
Have Nej, men altan
Husdyr Spørg
Indflytningsdato 1/10 - 2018
Lejeperiode 1 - 4 år
Forbrugstal pr. md. 1100
Se boligbeskrivelse