Beskrivelse

(Sagsnummer - 1806018)


Tæt på Kgs. Nytorv og City der tilbyder alt, hvad du kunne ønske af kulturelle oplevelser, gastronomi eller shopping og med gåafstand til det nye kvarter omkring Toldboderne, Papirøen - eller lidt længere væk Langelinje Parken og bademulighederne langs Øresunds kyst. Bedre placering fås næsten ikke, og selve lejligheden ligger endda tilbagetrukket i en baggård, væk fra gadens lyde og tættere på udsigten over Københavns tage for ikke at glemme Marmorkirkens smukke bygning.

Lejligheden ligger i et tidligere trykkeri og bygningen er istandsat fra bund til top i gode materialer og med respekt for det industrielle look, der understreges af den store loftshøjde samt de store karakteristiske vinduer. Lejligheden er i 2 plan og du træder ind i en møblerbar entre, og det store vinduesparti med dør ud til altanen fænger øjet med det samme. Køkkenet nyder godt af den store loftshøjde og hjørnet er veludnyttet og giver plads til et funktionelt, smukt køkken med god plads til spisebord. Endvidere finder du her et gæstetoilet. Trappen fører dig til næste plan, som byder på et godt sofaområde ud mod endnu et stort vindue og endnu en altan, og videre hen forbi det større badeværelse med brus og vaskefaciliteter. Værelset for enden af gangen var tidligere delt i 2, og nu et stort vidunderligt master bedroom, som virkelig giver dig mulighed for at nyde det store unikke vinduesparti. Udsigten fra soveværelset er mod en mere åben gård og til den anden side vender altanerne mod erhvervsbygninger, der giver dig masser af private stunder efter fyraften.

En unik lejlighed centralt placeret i Kbh K.

Lejemålet er delvist møbleret.

Der kan derudover tilkøbes YouSee kabel TV for 544 DKK månedligt, samt Yousee internet for 319 DKK 

For yderligere spørgsmål om denne bolig er du velkommen til at ringe på (+45) 7023 7080, eller skrive en mail til info@nordichousing.dk

 

Book en fremvisning

+45 25778097

(UDLEJET) Store Kongensgade

1264 København K

Husleje

18.500 DKK

Kvm 101
Antal værelser 1
Antal stuer 1
Antal badeværelser 1
Møbleret Delvist møbleret
Have Nej
Husdyr Nej
Indflytningsdato 1/8 - 2018
Lejeperiode 2 år
Forbrugstal pr. md. 1200
Se boligbeskrivelse