Beskrivelse:

(Sagsnummer - 1806017)


(Sagsnummer - 1806017)

Charmerende stue lejlighed beliggende i Hellerup med gå afstand til indkøb, lækre cafeer og restauranter samt Øregårdsparken og Charlottenlund Strandpark. Så der vil være rig mulighed for at nyde både naturen og bylivet.

Lejligheden er indrettet med en stor stue hvor fra der er adgang til privat terrasse og den store fælles have. I forlængelse af stuen finder du et skønt åbent køkken alrum med spiseplads og alle hårde hvidevare. Fra entréen finder du lejlighedens nyere badeværelse med bruseniche, toilet og vaskemaskine, og på modsatte side finder du et lækkert gæstetoilet. For enden af entréen er der indrettet kontor område med adgang til et stort soveværelse med skabsplads i hele vægens brede, samt et mindre soveværelse på modsatte side af kontorområdet.

Lejligheden har et fantastisk skønt lysindfald, specielt i stuen med de store vinduespartier ud mod haven. Fra terrassen har du mulighed for at nyde solen det meste af dagen, da solen står højt over terrassen fra kl. 12 og lige til den går ned igen.

Til boligen høre også en garage til, med plads til 1 bil. Derudover er der i lejligheden koblet Yousee Tv (fuldpakke) og Internet til.

Mulighed for at leje boligen umøbleret mod en merpris for opbevaring af udlejers møbler.

Udlejes i 1 år med mulighed for forlængelse.

For yderligere spørgsmål om denne bolig er du velkommen til at ringe på (+45) 7023 7080, eller skrive en mail til info@nordichousing.dk

 

Book en fremvisning

(UDLEJET) Phistersvej

2900 Hellerup

Husleje

18.500 DKK

Kvm 111
Antal værelser 2
Antal stuer 1
Antal badeværelser 1
Møbleret Nej
Have Ja
Husdyr Ja
Indflytningsdato 15/7 - 2018
Lejeperiode 1 - 3 år
Forbrugstal pr. md. 2050
Se boligbeskrivelse