Beskrivelse:

( Sagsnummer: 1806014)


( Sagsnummer: 1806014)

Super lækker herskabslejlighed i hjertet af København.

Lejligheden indeholder; entré med gæstetoilet og bruseniche, samt adgang til mindre soveværelse og lejlighedens største soveværelse med tilhørende en suite badeværelse med bruseniche, samt walk in closet med højt til loftet. I sommeren 2016 er der lagt planer om at etablere altan ud mod baggården i soveværelsets indhak.

I lejligheden finder du også en stor, lys stue med en smuk gammel støbejernspejs, samt adgang til endnu et soveværelse. Lysindfaldet i stue og køkken/ alrummet er helt fantastisk, og lyser begge rum perfekt op. Køkkenet er i nyere stand, med kogeø midt i rummet, og massere af skabsplads, samt alle hårde hvidevare. I køkkenet er der også etableret vaskesøjle, som er fint skjult bag køkkenlågerne. 

Til lejligheden hører en fantastisk tagterrasse, som kan benyttes af alle beboer i ejendommen. Fra tagterrassen har du udsigt over Københavns stemningsfulde tage, og det smukke kobberbelagte tårn på Frederiks Kirken.

For yderligere spørgsmål om denne bolig er du velkommen til at ringe på (+45) 7023 7080, eller skrive en mail til info@nordichousing.dk

 

 

 

Book en fremvisning

(UDLEJET) Dronningens Tværgade

1302 København K

Husleje

21.000 DKK

Kvm 154
Antal værelser 3
Antal stuer 2
Antal badeværelser 2
Møbleret Nej
Have Nej men tagterrasse
Husdyr Spørg
Indflytningsdato 01/09 - 2018
Lejeperiode 2-3 år
Forbrugstal pr. md. 1200
Se boligbeskrivelse