Beskrivelse

(Sagsnummer - 1806003)


Smukt og roligt beliggende i udkanten af Helsingør med kig til Ørensund fra altanen på 1.sal. Stranden bredder sig på den anden side af Strandvejen og kalder på mange rekreative stunder, hvis ikke de udnyttes i det store skovstykker som rækker fra Helsingør over til Ålsgårde. Helsingør by byder på kulturelle institutioner og mange handelsmuligheder, og det samme i Hornbæk blot 12 km væk. Skoler og lokalbane ligger tæt på.

Boligen er halvdelen af et forskudt dobbelthus med privat have og skønne flotte træer. Foran køkkenet er etableret en flot træterrasse og her er god plads til både leg og væren.

Du kan træde ind af hoveddøren og ind i en mindre entre med adgang til badeværelse med bruse bad, eller det første værelse. Videre frem mod det store køkken alrum og adgang ud til haven, og her til denne del af huset er her bygget en moderne tilbygning med funktionelt og lyst bryggers samt et godt kontor.

Endnu et værelse vender ud mod haven i stueplan inden trappen fører til 1.salen med loft til kip og masser af lys ind. Den store stue har fået tilført en rummelig altan med kig til Øresund, skov og have. Soveværelse med adgang til badeværelse er ligeledes her på 1.sal.

For yderligere spørgsmål om denne bolig er du velkommen til at ringe på (+45) 7023 7080, eller skrive en mail til info@nordichousing.dk

 

Book en fremvisning

+45 25778097

(UDLEJET) Lappestensvej

3000 Helsingør

Husleje

14.500 DKK

Kvm 126
Antal værelser 3
Antal stuer 2
Antal badeværelser 2
Møbleret Nej
Have Ja
Husdyr Nej
Indflytningsdato 15/8 - 2018
Lejeperiode 18 måneder
Forbrugstal pr. md. 1500
Se boligbeskrivelse