(UDLEJET) Madvigs Allé, 2000 1829 Frederiksberg

Kvm: 106
Antal værelser: 2
Antal stuer: 2
Antal badeværelser: 1
Have: Nej
Møbleret: Nej
Husdyr: Nej
Indflytningsdato : 15/7 - 2018:
Lejeperiode : 12 - 18 måneder
Forbrugstal pr. md.: 1200
Husleje: 18900

Beskrivelse (Sagsnummer - 1805042):

I en meget rolig ejendom med fælles gård finder du denne gennemrenoveret lejlighed. Den er istandsat med respekt for den originale klassiske stil tilsat moderne og funktionel kvalitets køkken og badeværelse. Stuk er renset og finpudset og i den smukke alkove er der skabt en skøn lounge, dog har alle rum installeret stik, så de kan indrettes efter behov.  Lejligheden ligger på 4.sal og er meget lys. 

Området byder på mange grønne øer og Frederiksberg Alle er omkring hjørnet så den store Have nåes på få minutter. Gl.Kongevej og Vesterbro bugner af byliv og rummer alt fra dagligvare indkøb, til specialforretninger og gode shopping muligheder.

Du træder ind i en åben entre med adgang til badeværelse med bruseniche hvor brusedøre kan lukkes til for at fylde mindst muligt. De tre stuer ensuite kan fungere som en helhed eller adskilt i værelser og stue, og overfor stuen ligger køkkenet med plads til spisebord og smukt indrettet med rå mursten ved det flotte køkken med de mørkeblå låger med messinghåndtag og en hvid bordplade.

For yderligere spørgsmål om denne bolig er du velkommen til at ringe på (+45) 7023 7080, eller skrive en mail til info@nordichousing.dk

 

Del denne side i dit netværk

Lej denne bolig

Kontakt os hvis du ønsker at leje denne bolig

Mathilde Hannemann, Partner

+45 7023 7080