(UDLEJET) Constantiavej, 2960 Rungsted Kyst

Kvm: 200
Antal værelser: 4
Antal stuer: 1
Antal badeværelser: 2
Have: Ja
Møbleret: Nej
Husdyr: Nej
Indflytningsdato : 1/7 - 2018:
Lejeperiode : 3 år
Forbrugstal pr. md.: 2750
Husleje: 23500

Beskrivelse (Sagsnummer - 1805041):

Smuk, moderne og velholdt villa på en hjørnegrund på en lukket vej. Her er ro og plads ude som inde, og ønsker du mere leben, kan de mange restaurationer på Rungsted Havn, anbefales. Der er gode indkøbsmuligheder på Rungsted Torv samt endnu flere i Hørsholm. Privat skolen, folkeskolerne og idrætsanlægget kan cykles til via stisystemer. Der er under 2km til stranden, 1km til Rungsted Station og skoven er rundt om hjørnet.

Huset byder på bla. dobbelt carport med skur og en skøn privat have. Morgensolen kan nydes foran køkkenet og resten af dagen til solnedgang er der lys i den øvrige have og på den hyggelige flisebelagte hjørne terrasse.

Huset er indrettet med en opholdsafdeling og en soveafdeling og generelt med mange indbyggede skabe og garderobe plads. Du træder ind i en mindre entre, med gæstetoilet lige ved døren. Til den anden side kan du gå igennem bryggerset med vaskefaciliteter og opbevaringsplads og videre til det flotte lyse køkken, der ligger åbent til stuen og alligevel for sig. De store skydedøre åbner op ud til begge terrasser, også her ved køkkenet. 

Spisebordet står imellem køkken og stue, og stuen inviterer ind til en åben pejs og en skøn udsigt til haven på begge sider. Ydermere to gode badeværelser, begge med brus og det største med badekar. Soveafdeling har dertil fire gode værelser, alle med skabsplads og de tre der vender ud mod haven, har dør ud og kan lukke haven ind.

For yderligere spørgsmål om denne bolig er du velkommen til at ringe på (+45) 7023 7080, eller skrive en mail til info@nordichousing.dk

 

Del denne side i dit netværk

Lej denne bolig

Kontakt os hvis du ønsker at leje denne bolig

Mathilde Hannemann, Partner

+45 7023 7080