Beskrivelse

(Sagsnummer - 1805040)


I et stille kvarter i Smørum i god pendleafstand til København og omegn, ligger dette hus for enden af en blind vej ud mod grønne områder og et stisystem. Her er god plads omkring huset med den overskuelige have og gode træterrasse.

 

Huset overrasker med sin enkle og moderne stil, som ejerne nænsom har istandsat for ganske nyligt og stilen er gennemført huset igennem. Det giver et samlet indtryk og skaber ro for husets beboer. Entreen har adgang til boligens ene af 2 badeværelse dette med brus samt 2 værelser der er forbundet af børneværelsernes walk-in-closet der også har adgang til nr. 2 badeværelse med kar. Det store køkken alrum med udgang til den lange altan med trægulv inviterer til mange timers ophold ved det store bord og den hyggelige sofakrog. Køkkenets gode faciliteter og mange skabe vil være en fryd at lave mad i. Bagerst i rummet finder du adgang til bryggerset med vaskemaskine og tørretumbler samt ekstra plads til opbevaring at tøj og sko. I forlængelse af børneværelserne ligger det hyggelige soveværelset også med adgang til altanen.

Trappen ned fører til et 70m2 store stue med både stor sofa, god gulvplads og hyggelig krog med langt bord til kreative stunder. Overalt giver de smukke trægulve glød til de lyse rum med vinduer fra gulv til loft.

For yderligere spørgsmål om denne bolig er du velkommen til at ringe på (+45) 7023 7080, eller skrive en mail til info@nordichousing.dk

 

 

Book en fremvisning

(UDLEJET) Krokushaven

2765 Smørum

Husleje

15.500 DKK

Kvm 166
Antal værelser 3
Antal stuer 1
Antal badeværelser 2
Møbleret Ja
Have Ja
Husdyr Spørg
Indflytningsdato 15/6 - 2018
Lejeperiode 2 år
Forbrugstal pr. md. 2500
Se boligbeskrivelse