Beskrivelse

(Sagsnummer - 1805035)


I ’8tallet’ bor du på kanten af Amagerfælled med en nærmest uendelige udsigt og rig mulighed for løberuter, leg og rekreation. Kanalerne går igennem kvarteret og spejler de moderne bygninger og den åbne himmel. Rundt om hjørnet ligger Royal Arena, Fields og metrostationen der nemt bringer dig eksempelvis tættere på Centrum eller Lufthavnen. Her er lokale institutioner som børnehave, skole og et nyt og moderne bibliotek samt små forretninger.
Farver guider dig på vej rundt omkring i bygningens unikke form og i de to centre af bygningen finder du legeplads og gårdhave. Fra toppen er her en helt fabelagtig udsigt.

Elevatoren fører dig fra gadeplan til 6.sal hvor du træder ind i et stort åbent rum, med garderobe, hvor også badeværelse med brus og vaskemaskine med tørretumbler befinder sig. Køkken og stue er i et og langs hele væggen er åbne vinduer ud mod altanen der breder sig fra køkken til og med soveværelset. Her kan du nyde eftermiddag og aftensol. Soveværelset er med udgang til altanen og derudover et stort skab med skydedøre. En lys lejlighed med godt indeklima og varme i badeværelsesgulvet.

NB! Der er ikke bopælspligt på denne udlejning. 

For yderligere spørgsmål om denne bolig er du velkommen til at ringe på (+45) 7023 7080, eller skrive en mail til info@nordichousing.dk

 

Book en fremvisning

+45 25778097

(UDLEJET) Robert Jacobsens Vej

2300 København S

Husleje

13.500 DKK

Kvm 60
Antal værelser 1
Antal stuer 1
Antal badeværelser 1
Møbleret Ja
Have Ja
Husdyr Spørg
Indflytningsdato 1/7 - 2018
Lejeperiode 1-2 år
Forbrugstal pr. md. 1000
Se boligbeskrivelse