(UDLEJET) Lars Carls Vej, 2930 Klampenborg

Kvm: 205
Antal værelser: 4
Antal stuer: 2
Antal badeværelser: 1
Have: Ja
Møbleret: Nej
Husdyr: Spørg
Indflytningsdato : 1/7 - 2018:
Lejeperiode : 2 - 3 år
Forbrugstal pr. md.: 3000
Husleje: 35000

Beskrivelse (Sagsnummer - 1805032):

Smukt familiehus med god plads hvor livet levet ved, i og på Øresund. De klassiske grunde i byen er lange og smalle og fører dig igennem din lukkede private have, forbi et vidunderligt strandhus og terrassen og ned til en lille sandstrand og din egen badebro. Haven er nem at holde og frister med smukke beplantninger. Strandhuset har god plads at side i, som giver mange anvendelsesmuligheder og stemningen er helt unik. Terrasen følger huset og skaber en lille lækrog på de mere vindrige dage.

Udelivet følger dig med ind via dobbelt glasdøre som lader dig nyde udsigten fra både stue og køkken. Huset er fantastisk indrettet i høj kvalitet og med mange smukke unikke detaljer, og er både praktisk og æstetisk velfungerende. Køkkenet med fritstående elementer og indbyggede skabe, samt en lille åben pejs til de kølige dage. Bag køkkenet og gemt med en skydedør, ligger vaskerummet med bryggersindgang, mange gode skabe og vaskefaciliteter. Stuen er smal og hyggelig og igen herfra kan Øresund nydes imens der er tændt op i den store åbne pejs. Foran hovedindgangen er en mindre garderobe og et gæstetoilet med smukke detaljer på den originale håndvask. Et stort værelse ligger her tilbagetrukket inden trappen fører op mod 1.salen, hvor en stor repos er velindrettet med smukke rummelige skabe. Master bedroom ligger oppe over køkkenet og inviterer ud på den store altan med en følelse af at være på et skib, så tæt er du på vandet. Ydermere et stort badeværelse med både badekar og brusebad samt 2 bedårende børneværelser, hvor du også her finder praktiske opbevaringsløsninger under de indbyggede senge.

For yderligere spørgsmål om denne bolig er du velkommen til at ringe på (+45) 7023 7080, eller skrive en mail til info@nordichousing.dk

 

Del denne side i dit netværk

Lej denne bolig

Kontakt os hvis du ønsker at leje denne bolig

Mathilde Hannemann, Partner

+45 7023 7080