Beskrivelse

(Sagsnummer - 1805030)


I den nederste række op mod Mikkelborg Skov og inden du rammer Øresunds vandkant, finder du dette lyse enderækkehus i et eftertragtet kvarter i Hørsholm. Fra husets baghave er der frit udsyn til skoven og en sti herigennem fører dig til stranden. Her er et godt stisystem til også svømmehal, Kokkedal Golfklub og blot 10 min. til tog station. Her er blot 2,5 km til Rungsted Havn som tilbyder bla. et godt restaurationsliv. Hørsholm Midtpunkt rummer både gågade og indkøbscenter med sammenlagt mange dagligvare og specialbutikker samt kulturelle oplevelser.
Den lange flisebelagte indkørsel kan rumme mindst 2 biler og i det hele taget er grunden veludnyttet med plads i carport, skur og en nem overskuelig have belagt med fliser og smukke beder. Her er masser af rum til gode solskinstimer og udsigten særlig fra baghaven mod skoven giver en god ro.
Du træder ind i entreen med garderobeplads og adgang til gæstetoilet, videre frem mod trappen til 1.sal og ind i det store åbne rum i resten af husets grundplan. Selvom det er åbent er det dog adskilt da køkkenet ligger tilbagetrukket op mod baghaven og har også dør dertil. Entre, gæstetoilet og køkken fremstår moderne og nyt. De mange hvide køkkenelementer giver lys og rummelighed og fremfor alt god plads at være på. Stuen vinkler sådan, at spisestuen og stort glasparti ud mod forhaven er i en vinkel på venstre hånd. Stuen med loft til kip og et ovenlysvindue ligger bagerst i lokalet for sig selv. Også her med stort vinduesparti med dør ud til forhaven. Disse vinduer samt køkkendør er nye.
1.salen rummer en møblerbar gang med plads til reoler samt et godt badeværelse med bruseniche og beklædt med lyse marmor fliser. Her er 3 gode værelser hvoraf det største rummer flere indbyggede skabe. Ydermere er her et mindre depot med plads til opbevaring.

For yderligere spørgsmål om denne bolig er du velkommen til at ringe på (+45) 7023 7080, eller skrive en mail til info@nordichousing.dk

 

Book en fremvisning

+45 25778097

(UDLEJET) Mikkelborg Allé

2970 Hørsholm

Husleje

16.000 DKK

Kvm 148
Antal værelser 3
Antal stuer 2
Antal badeværelser 1
Møbleret Nej
Have Ja
Husdyr Nej
Indflytningsdato 6/6 - 2018
Lejeperiode 1 år
Forbrugstal pr. md. 1500
Se boligbeskrivelse