Corona | Covid-19 vi fortsætter med visse forholdsregler - Læs mere >>

(UDLEJET) Stormgade, 1470 København K

Kvm: 291
Antal værelser: 2
Antal stuer: 1
Antal badeværelser: 1
Have: Nej
Møbleret: Nej
Husdyr: Spørg
Indflytningsdato : Snarest:
Lejeperiode : 2 - 3 år
Forbrugstal pr. md.: 3100
Husleje: 39000

Beskrivelse (Sagsnummer - 1805026):

Holsteins Palæ er renoveret i tæt samarbejde med Kulturstyrelsen og med en helt særlig respekt for de eksisterende rammer, arkitektoniske udsmykninger og unikke bygningselementer – alt med et samlet ønske om at ejendommens historiske og arkitektoniske værdi bliver bevaret. Hver enkelt bolig er skræddersyet under hensyntagen til bygningens medfødte særpræg, som tilfører en unik dimension og forener de moderne funktioner og krav med de gamle bygningsværdier.

Boligerne disponeres til moderne drømmeboliger med nye håndmalede køkkener, store badeværelser med faciliteter, der opfylder en moderne livsstil.

Palæet rummer i alt 12 ejerlejligheder, alle med forskellige planløsninger og størrelser, fordelt over tre høje etager. Ejerlejlighederne varierer fra 91 kvm til 386 kvm og repræsenterer derfor en boligtype og indretning for de fleste. En usædvanlig smuk og sjælden udbudt palæejendom, der er svær at finde lignende, selv på det internationale marked.

For yderligere spørgsmål om denne bolig er du velkommen til at ringe på (+45) 7023 7080, eller skrive en mail til info@nordichousing.dk

 

Del denne side i dit netværk

Lej denne bolig

Kontakt os hvis du ønsker at leje denne bolig

Mathilde Hannemann, Partner

+45 7023 7080