Beskrivelse

(Sagsnummer - 1804027)


En splinterny, toplækker og luksuriøs villa helt ned til vandkanten - det lyder næsten for godt til at være sandt, men det er ikke desto mindre, hvad I finder på Nordre Strandvej i Ålsgårde.

Disse 189 moderne kvadratmeter stod færdigt i sommeren 2016, og med den super attraktive beliggenhed på første række ned til Øresund, med gåafstand til skole, skov og indkøb, kommer de nok næppe til at stå tomt længe. Stilen er moderne, nordisk minimalisme med rene linjer og store, rektangulære flader ude såvel som inde. Gulv-til-loft glaspartier langs hele den nordøstvendte facade bader boligen i lys og tilbyder den mest spektakulære udsigt ud over vandet mod Sverige. I disse skønne rammer bliver selv den mest kedelige mandag ganske speciel, og familien kan virkelig nyde hverdagen sammen i det store dagligområde.

Stuen ligger i åben forbindelse med et stilfuldt køkken. Derudover får I en dejlig forældreafdeling, hvor I har eget badeværelse med både badekar og dobbelt bruser. Boligen fuldendes af to gode børneværelser samt endnu et badeværelse. Der er ikke sparet på noget nogen steder, og I får glæde af hverdagsluksus såsom hårde hvidevarer fra Gaggenau, plankegulve fra Dinesen og armaturer fra Vola i rustfrit stål. Køkken og faste skabe er fra Boform, vinduer er fra Krone, og både lys og varme styres gennem et smart KNX-system. Udenfor huset er der en nem have og terrasser i to niveauer, så I selv vælger, om I vil sidde to eller ti meter fra vandkanten.

Her kan I bade direkte fra grunden, holde sommerens grillfester og nyde en stille kop morgenkaffe, mens solen stiger op over sundet.

For yderligere spørgsmål om denne bolig er du velkommen til at ringe på (+45) 7023 7080, eller skrive en mail til info@nordichousing.dk

 

Book en fremvisning

(UDLEJET) Nordre Strandvej

3140 Ålsgårde

Husleje

30.000 DKK

Kvm 189
Antal værelser 3
Antal stuer 1
Antal badeværelser 2
Møbleret Nej
Have Ja
Husdyr Ja
Indflytningsdato 1/5 - 2018
Lejeperiode 4 måneder
Forbrugstal pr. md. 2000
Se boligbeskrivelse