Beskrivelse

(Sagsnummer - 1804023)


Unik taglejlighed med udsigt over byens tårne og omkringliggende vand. Boligens indretning af rum fremstår originalt og kreativt. Med 2 altaner og en rummelig tagterrasse der opleves helt privat midt i byen. Stilheden er slående på 5.sal i det oprindelige tørloft og pulterum, hvor taget blev hævet og istandsat med ovenlysvinduer hvor end det var muligt. Dette giver et utroligt lysindfald i rummet. Hvert rum har flere indretningsmuligheder som eks. det store badeværelse med spa og åbent ildsted, der kan forvandles til ekstra soveplads. Rummets bruseniche samt det tilstødende gæstetoilet, giver mulighed for at have en separat afdeling til overnattende gæster. 
Fra trappen til øverste plan, er de sidste trin op indenfor lejligheden og der er indrettet plads til garderoben både frit og bag skabslåger. Her i denne afdeling er ovennævnte spa badeværelse samt gæstetoilet og trappen op til tagterrassen. Fra entreen træder du ind i boligens største rum, som breder sig over bygningens hjørne, og er her indrettet med spiseplads ved åbningen til køkkenet - med en altan og udsigt over den grønne gård samt god udsigt til Vor Frelsers Kirkes spir. Det store åbne ildsted kalder på en cosy indretning foran dette og i hjørnet op til master bedroom, er der her indrettet et afslappet tv-hjørne. Fra både det store soveværelse samt stue er der adgang til et stort badeværelse med brusebad med et skønt lysindfald. Et unikt kig igennem det runde skibsvindue giver dig endnu et sted at studerer spiret fra kirken fra. Soveværelset byder på et ekstra ovenlysvindue med kig til himlen, og bliver lyset for meget, kan en markise lukke det skarpe morgenlys ude. Er du dog oppe, er altanen foran soveværelset et skønt sted at nyde morgenmaden. Køkkenet har også en altan mod gårdspladsen og selvom pladsen er komprimeret er rummeligt luftigt og en del af det store rum. Ekstra opbevaringsplads samt fryser er opsat på den aflukkede kældertrappe. Bag køkkenet og inden entreen finder du et mindre værelse, som her er indrettet med indbygget seng og skrivebordsplads. 
En bolig med mange inspirerende muligheder, en fantastisk beliggenhed og 3 altaner.

For yderligere spørgsmål om denne bolig er du velkommen til at ringe på (+45) 7023 7080, eller skrive en mail til info@nordichousing.dk

 

Book en fremvisning

+45 2785 3742

(UDLEJET) Sankt Annæ Gade

1416 København K

Husleje

25.000 DKK

Kvm 156
Antal værelser 2
Antal stuer 1
Antal badeværelser 2
Møbleret Nej
Have Nej, men privat tagterrasse
Husdyr Spørg
Indflytningsdato 20/3 - 2019
Lejeperiode 1½ - 2 år
Forbrugstal pr. md. 1500
Se boligbeskrivelse