Beskrivelse

(Sagsnummer - 1804022)


I Jacobsen Hus er intet overladt til tilfældighederne. Heller ikke når det gælder indretning og materialevalg.
 
Beliggenheden på 3. sal giver dig ikke bare én, men to udsigter at vælge imellem. Fra din private altan kan du nyde udsigten over Kammas Vej og Det Grå Hus, og fra den fælles altangang kan du tage del i livet i det hyggelige og dynamiske gårdmiljø.
 
Træk dig tilbage i din 136m2 store bolig, der fra det store, lyse og åbne leverum giver et unikt udsyn til to verdenshjørner.
Køkkenelementerne, KP/Mono, fra HTH, er nøje udvalgte for deres minimalistiske og grebsløse design, der indgår som en naturlig og integreret del af rummets udtryk og matcher det enkelte, nordiske look perfekt.
 
Lejlighedens badeværelse ligger lige op ad boligens tre værelser og er beklædt med slidstærke, antracitgrå klinker fra Evers og indrettet med skabsmodul under en bordplade af helstøbt kunstmarmor med integreret vask.
 
Alle hårde hvidevarer er fra Siemens, og samtlige armaturer er fra Grohe. Lejlighedens gulve er i lamelplank i hvid matlakeret eg, og der er naturligvis gulvvarme i hele lejligheden.
Foruden det store, centrale leverum indeholder lejligheden et stort soveværelse samt to børneværelser.
Denne type lejlighed er ideel for børnefamilien eller for parret, der værdsætter god plads og en unik udsigt, men uden at gå på kompromis med hverken kvalitet eller beliggenhed.
 
Jacobsen Hus er en af Carlsberg Byens mest prominente og eksklusive bygninger, der med kun 13 boliger har en storslået udsigt over Søndermarken til den ene side og det nye Københavnerkvarter til den anden side

For yderligere spørgsmål om denne bolig er du velkommen til at ringe på (+45) 7023 7080, eller skrive en mail til info@nordichousing.dk

 

Book en fremvisning

+45 25778097

(UDLEJET) Ny Carlsberg Vej

1799 København V

Husleje

23.500 DKK

Kvm 136
Antal værelser 3
Antal stuer 1
Antal badeværelser 1
Møbleret Nej
Have Nej, men altan
Husdyr Spørg
Indflytningsdato 1/8 - 2018
Lejeperiode 1 - 4 år
Forbrugstal pr. md. 1100
Se boligbeskrivelse