Beskrivelse

(Sagsnummer - 1804013)


Smukt hus fra 1900tallet med lukket have i et stille kvarter og dog i nem afstand til skov, strand og lokale indkøbsmuligheder. Du er tæt på s-tog stationen og blot få stop fra den Internationale skole. Have er nem at vedligeholde og den sydvendte hævede terrasse et trækplaster. Åbner du begge døre forbindes køkkenliv med udeliv på skønneste vis.
Indenfor finder du mange velbevarede oprindelige detaljer blandet med moderne bekvemlighed. Stilen er åben, lyst og imødekommende tilsat kunst og sans for detaljer. Du træder ind i entre med trappen til 1.sal og plads til garderobe i mellemgangen inden gæstetoiletet. Under trappen op, fører trappen ned til den fuldt udnyttede kælderetage med seperat gæsteafdeling bestående af rummeligt værelse, opholdsstue med skabsplads og badeværelse med badekar og bruseniche. Ydermere et vaskerum med kælderindgang.
Tilbage på stueplan ligger et velindrettet kontor, og derefter stue med en smuk og fuld funktionsdybtig kakkelovn. Stuen åbnes til det åbne køkken og spisestue område med flotte fløjdøre. Det lyse køkken ligger som nævnt i åben forlængelse af terrassen.
1.salen har 3 gode værelser i varierende størrelser, hvor master bedroom har adgang ud til en stor altan med udsigt til haven og kvarterets træer.

For yderligere spørgsmål om denne bolig er du velkommen til at ringe på (+45) 7023 7080, eller skrive en mail til info@nordichousing.dk

 

Book en fremvisning

+45 7023 7080

(UDLEJET) Ejgårdsvej

2920 Charlottenlund

Husleje

39.500 DKK

Kvm 188
Antal værelser 3
Antal stuer 2
Antal badeværelser 2
Møbleret Ja
Have Ja, samt terrasse
Husdyr Spørg
Indflytningsdato 1/7 - 2018
Lejeperiode 1 år
Forbrugstal pr. md. 2100
Se boligbeskrivelse