Beskrivelse

(Sagsnummer - 1804009)


Fantastisk beliggenhed i det eksklusive Eberts Villaby, som ligger i en fredelig oase i København S. Omgivet af alt inden for rækkevidde med kun 3,5 km til centrum eller 2 km til Amager Strandpark eller Islands Brygge, samt cykelafstand til naturskønne omgivelser på Amager Fælled, Amager Naturpark eller Dragør. Du bor tæt på Amager Metro og DR Byen og er tæt på hyggelige cafémiljøer, bagere, supermarkeder og hippe restauranter i et område i byudvikling med gode shoppingmuligheder i fx. Fields, Amager Centret eller Fisketorvet.

 

Lejligheden er på 70m2 og består af 2 værelser og depot med eget køkken og bad samt egen indgang. Boligen ligger i en høj kælderplan med lyskasser i vinduerne i en hvid patriciervilla fra 1910, hvor der i forvejen bor to familier. Lejligheden er gennemgribende renoveret med flisebelagt trælook og varmeinstalleret gulve samt stukke og paneler i klassisk stil samt italienske fliser i badeværelset. Alt i alt fremstår lejligheden pæn og hyggelig og er fuldt indrettet med lækkert interior fra bl.a. Bolia, Sofakompagniet, Nomess, Homeish, Hübsch, Nordic Nesting, HAY, Bahne m.v., med Broste Copenhagen service til 4 personer samt en behagelig 'queen size' seng fra Drømmeland samt 'open closet' koncept i soveværelset. Husdyr og rygning er ikke tilladt. Der findes ingen vaskemaskine, men der ligger et vasketeria inden for 50 m.

For yderligere spørgsmål om denne bolig er du velkommen til at ringe på (+45) 7023 7080, eller skrive en mail til info@nordichousing.dk

 

Book en fremvisning

+45 25778097

(UDLEJET) Torben Oxes Allé

2300 København S

Husleje

13.500 DKK

Kvm 70
Antal værelser 1
Antal stuer 1
Antal badeværelser 1
Møbleret Ja
Have Nej
Husdyr Nej
Indflytningsdato 1/7 - 2018
Lejeperiode 1 - 2 år
Forbrugstal pr. md. Inkluderet i huslejen
Se boligbeskrivelse