Beskrivelse

(Sagsnummer - 1804006)


Tilbagetrukket på en stille vej på det ydre Østerbro og med et hyggeligt fælles gårdmiljø på bagsiden af huset samt smuk beplantning langs vejen finder du denne stuelejlighed med kig ud til det grønne på begge sider uden at give afkald på nem adgang til centrum eller Nordsjælland. Du finder parker og pulserende byliv i cykelafstand og dagligvarebutikker i gåafstand. 

Lejligheden er velistandsat med masser af karakter og godt materialevalg med respekt for husets originale udtryk. Badeværelset er klassisk lille og smalt, men godt udnyttet med smukke fliser og plads til, hvad du har brug for. Køkkenet er åbent og med plads til god bordplads samt spisebord med plads til mange. Den rå væg for enden af rummet giver kant til de hvide elementer og her oser af mange gode stunder. Stue og soveværelse er ensuite og kan udnyttes på forskellig vis, her med soveværelset tæt på badeværelset og stuen i forlængelse af køkkenet. Stue og soveværelset er adskilt af smukke trædøre.

 NB! UDLDJES KUN TIL EXPATS

For yderligere spørgsmål om denne bolig er du velkommen til at ringe på (+45) 7023 7080, eller skrive en mail til info@nordichousing.dk

 

Book en fremvisning

+45 25778097

(UDLEJET) Annekegade

2100 København Ø

Husleje

12.500 DKK

Kvm 69
Antal værelser 1
Antal stuer 2
Antal badeværelser 1
Møbleret Ja
Have Nej
Husdyr Nej
Indflytningsdato 1/8 - 2018
Lejeperiode Frem til 30/6 - 2019
Forbrugstal pr. md. 910
Se boligbeskrivelse