Beskrivelse

(Sagsnummer - 1803053)


DIREKTE UDSIGT TIL ØRESUND OG KØBENHAVNS SKYLINE


STRANDPROMENADEN ligger i det bedst tænkelige område i det centrale København på grænsen til Hellerup. Det bliver en del af en eftertragtet urban udvikling i 2150 Nordhavn og på Tuborg Syd. Fra alle boliger er der udsigt over det stille vand i bugten ved Svanemøllestranden, og fra altaner og terrasser skues mod Øresund i øst og ind over København i syd og vest. Her er samtidig kort afstand til historiske sejlklubber, international gastronomi og marinaerne ved Hellerup, Tuborg og Svanemølle Havn. Vand og by. Historien og fremtiden. Samlet ét sted.

Strandpromenaden fremstår som ren, gennemtænkt eksklusivitet. Schmidt Hammer Lassen Architects verdenskendte arkitektur danner ramme for 42 ejerboliger, hvor unik skandinavisk stil og design møder international fremsyn. Mange boliger er i to eller flere etager med åbne, gennemlyste plan. Boligerne indrettes inden for en rektangulær form med tilbageliggende etagehøje glasfacader, der grænseløst åbner til private udendørs frirum. Når vejret indbyder, kan glaspartierne åbnes, så ude bliver inde og inde ude.

LINJEN MELLEM VAND OG BY
Placeret midt i Skandinaviens La Croisette med havnefront, storbyliv og shopping i international klasse ligger STRANDPROMENADENs exceptionelle liebhaverboliger med størrelser på 92-355 m2, banebrydende arkitektur og generøse rummeligheder. Alt sammen med vidt udsyn til vandets blå verden og det inspirerende liv i én af verdens grønneste og mest progressive storbyer.

STRANDPROMENADEN fremstår som ren, gennemtænkt eksklusivitet. Schmidt Hammer Lassen Architects verdenskendte arkitektur danner ramme for 42 ejerboliger, hvor unik skandinavisk stil og design møder international fremsyn.
Centralt i findes faciliteter med fitness, sauna, underjordisk p-kælder og lounge.

BOLIGEN 
På denne eksklusive adresse med den mest utrolige udsigt til det glitrende hav fra inde såvel som ude kan du bo øverst om med 2 altaner der vinkler sig omkring hele boligen. Du har derved adgang til altan fra alle rum, også begge badeværelser.

Du træder ind i en velindrettet entre med skabsplads adgang til badeværelse med brus samt et værelse med skab og stort vinduesparti med altandør ud. De store vinduespartier går igennem i alle rum og over alt finder det godt materialevalg. Fra entreen træder du ind i det store køkken & stue med en forbløffende udsigt. Køkkenet ligger tilbagetrukket i venstre ende af rummet og de hvide elementer med sorte ovenskabe falder godt ind i rummet. Den brede altan giver mange indretningsmuligheder uden at være i tvivl om, hvor blikket drages.

Herfra fordeler en gang dig til endnu et værelse samt badeværelse med vaskefasciliteter.

En unik lejlighed på en helt særlig beliggenhed.


Denne fantastiske bolig SKAL opleves !!

For yderligere spørgsmål om denne bolig er du velkommen til at ringe på (+45) 7023 7080, eller skrive en mail til info@nordichousing.dk

 

Book en fremvisning

+45 25778097

(UDLEJET) Strandpromenaden

2100 København Ø

Husleje

28.500 DKK

Kvm 130
Antal værelser 2
Antal stuer 1
Antal badeværelser 2
Møbleret Nej
Have Nej
Husdyr Spørg
Indflytningsdato 1/6 - 2018
Lejeperiode 2 - 3 år
Forbrugstal pr. md. 2000
Se boligbeskrivelse