Description :

(Case number - 1803036)


(Case number - 1803036):

Super lækker luksus lejlighed ved Københavns kanal med udsigt over vandet og Islands Brygge.
Beliggende i gåafstand til Fisketorvet Copenhagen Mall og med bro forbindelse til havne badet og de hyggelige cafeer på Islands Brygge er der alverdens muligheder for at nyde alt det som området har at tilbyde.

Lejligheden er indrettet med et stort køkken-alrum, hvor udsigten over kanalen kan nydes fra alle stuens vinkler, igennem de store vinduespartier. Køkkenet er indrettet med køkken ø, så mens maden forberedes eller opvasken tages, er der mulighed for at nyde solnedgangen og havudsigten. Fra stuen er der udgang til begge altaner, hvor der vil være rig mulighed for både at nyde morgen og aften solen.

Lejligheden byder også på et større lyst soveværelse med indbygget skabe og udgang til altan. Derudover er der et mindre soveværelse, med udgang til den samme altan, hvor der evt. kan indrettes til børneværelse, kontor eller hvad der ønskes.

Badeværelset er top moderne i neutrale farver med bruseniche og lækker stor håndvask. Derudover er der installeret vaskemaskine og tørretumbler i badeværelset med afsætningsbord så der er plads til at ligge tøj sammen.

Udsigten fås stort set ikke bedre! Det er en lejlighed der skal ses!

OBS! Lejligheden udlejes kun til expats!

For yderligere spørgsmål om denne bolig er du velkommen til at ringe på (+45) 7023 7080, eller skrive en mail til info@nordichousing.dk

 

 

 

Book en fremvisning

(UDLEJET) Havneholmen

1561 København K

Husleje

22.000 DKK

Kvm 113
Antal værelser 2
Antal stuer 1
Antal badeværelser 1
Møbleret Nej
Have Nej, men altan
Husdyr Spørg
Indflytningsdato 1/4 - 2016
Lejeperiode 2 år
Forbrugstal pr. md. 1000
Se boligbeskrivelse