Beskrivelse

(Sagsnummer - 1803033)


Yderst på denne mole med en fabelagtig udsigt over Øresund, med stor altan vendt mod kanalen og en rummelig gårdhave med overdækket træbeklædt terrasse vendt mod læ siden, ligger denne bolig. Bo med vand omkring dig og i slentreafstand til Waterfront med både dagligvarebutikker og specialforretninger.

Du træder ind i et stort køkken med god skabsplads, plads til spisebord og skydedør ud til altanen. Stå ved vasken og nyd udsigten over den megen vand. En mindre gang med garderobeplads samt vaskefaciliteter fører dig forbi det første badeværelse med brusebad og videre til boligens mindste værelse der udover gode indbyggede skabe, har adgang ud til gårdhaven. Stuen ligger i boligens fulde bredde og med store vinduespartier i begge ender. Ved køkkenet med en dør ud til altanen og ved sofaen, en skydedør ud til gårdhaven og den overdækkede terrasse. Her i denne ende, træder du ind i et større værelse, også her med skabsplads og ydermere adgang til endnu et badeværelse med brusebad.

For yderligere spørgsmål om denne bolig er du velkommen til at ringe på (+45) 7023 7080, eller skrive en mail til info@nordichousing.dk

 

Book en fremvisning

+45 25778097

(UDLEJET) Tuborg Boulevard

2900 Hellerup

Husleje

27.500 DKK

Kvm 126
Antal værelser 2
Antal stuer 1
Antal badeværelser 2
Møbleret Ja
Have Ja
Husdyr Spørg
Indflytningsdato 1/4 - 2018
Lejeperiode 2 år
Forbrugstal pr. md. 1650
Se boligbeskrivelse