Beskrivelse

(Sagsnummer - 1803021)


Nordic Housing har æren af at tilbyde denne skønne nyrenoveret villa fra 1821, nu etableret som dobbelthus udført i moderne eksklusiv stil med privat have, strandgrund og parkeringspladser til hver bolig.

Boligerne byder på en indretning hvor der er højt til loftet og en enestående udsigt over Øresund fra 1 salen. Derudover har der været fokus på kvalitet, så alle gulve er lagt med lækre egetræs planker og gulvvarme. Køkkenet er håndsnedkererede og badeelementerne er i røget eg og lyse fliser.

 

I denne bolig træder man ind i en flot lys entré med smukke lyse gulvklinker, hvorefter man bliver mødt af et lækkert stort køkkenalrum med udgang til sydvendt have, gæstetoilet og værelse. I den tilbygget afdeling med dagligstue er der udsigt over vandet og udgang til haven samt master bedroom med badeværelser. 1 salen byder på 2 værelser med havudsigt samt et badeværelse.

 

For yderligere spørgsmål om denne bolig er du velkommen til at ringe på (+45) 7023 7080, eller skrive en mail til info@nordichousing.dk

 

Book en fremvisning

(UDLEJET) Søndre Strandvej

3000 Helsingør

Husleje

20.000 DKK

Kvm 192
Antal værelser 4
Antal stuer 1
Antal badeværelser 2
Møbleret Nej
Have Ja
Husdyr Spørg
Indflytningsdato 1/6 - 2018
Lejeperiode 2 - 3 år
Forbrugstal pr. md. 1600
Se boligbeskrivelse