Beskrivelse

(Sagsnummer - 1803014)


Bo i det unikke tidligere Møbelmagasin & Museum fra Flådens tid, bygget i 1800 tallet og gennem renoveret med respekt for husets smukke detaljer. Bo med 46meter kaj med plads til egen båd og hop i det rene vand året igennem, med andre ord en unik bolig beliggende langs havnekanten. Holmen præges af flere klassiske og kreative uddannelsesinstitutioner samt et innovativt erhvervsmiljø som giver ekstra liv på gaderne i hverdagen, men pulsen sænkes efter fyraften hvor beboer og gæster nyder lange spadsereture i dette særlige område. Den nyetableret gangbro til Nyhavn forbinder dig på ingen tid med indre København med endnu flere kulturelle tilbud, et gastronomisk overflodshorn og mange shopping muligheder.

Du træder ind i din halvdel af dobbelthuset fra gårdspladsen og ind i en rummelig entre med indbygget garderobeskabe. Lige for ligger boligens første badeværelse med badekar og vaskefaciliteter samt adgang til depot bygget under trappen til 1.salen. Fra entreen træder du ind i et stort smukt rum, hvor det skakternede gulv spiller op mod det lyse flader, og herfra er der også adgang ud til privat have med høj bøgehæk mod kajen. Den flisebelagte terrasse byder på mange solskinstimer og lyset strømmer også ind af de smukke småsprossede vinduer fra 3 sider i rummet. Fritlagte hanebjælker giver en flot kant. Køkkenet er vinklet sådan at det danner et rum for sig selv i det åbne rum med mange indretningsmuligheder.

Trappen til 1.sal fører dig op til en smal gang hvor et værelse med hems ligger på den ene side og et badeværelse med brusebad ligger overfor. Endnu et værelse også med hems ligger bagerst i den store stue du træder videre ind i. Værelserne har mange indretningsmuligheder og stuens størrelse vil også muliggøre at etablere endnu et værelse. Med loft til kip, de fritlagte hanebjælker og de mange vinduer, er rummet her også smukt, lyst og med mange muligheder.

For yderligere spørgsmål om denne bolig er du velkommen til at ringe på (+45) 7023 7080, eller skrive en mail til info@nordichousing.dk

 

Book en fremvisning

+45 7023 7080

(UDLEJET) Bohlendachvej

1433 København K

Husleje

35.000 DKK

Kvm 278
Antal værelser 2
Antal stuer 2
Antal badeværelser 2
Møbleret Nej
Have Ja, samt terrasse og privat bådplads
Husdyr Spørg
Indflytningsdato 1/5 - 2018
Lejeperiode 2 - 3 år
Forbrugstal pr. md. 3000
Se boligbeskrivelse