Beskrivelse

(Sagsnummer - 1802041)


Oplev byens liv helt tæt på i det indre København fra denne lejlighed. Købmagergades leben veksler imellem høj puls til stille stunder. Du vil være tæt på alt fra shopping til restaurationslivet om det er Jo & The Juice i stueplan eller gastronomi på Gråbrødretorv, omkring Skt.Annæ plads eller i en af de mange sidegader. Mulighederne er uendelig for inspiration også kulturelt med Det Kgl Teater, Skuespilhuset eller Operaen indenfor gå afstand.

Lejligheden ligger højt og solrigt på 3.sal med den rummelige stue som det første blikfang idet hele væggen ud mod gaden består af 3 store vinduer, hvor de 2 yderste kan åbnes helt op. I midten danner vinduet en smuk karnap der kan udnyttes på bedste vis.

Tilbage ved hoveddøren træder du ind i en entre med indbyggede skabe og direkte adgang til gæste toilet med marmorvask. Fra stuen træder du ind i køkkenet der ligger imellem stue og spisestue, adskilt med dobbelte profil døre. I køkkenet er der plads til en hyggelig spisekrog og det smukke glasloft samt marmorfliserne, giver en helt særlig karrakter til rummet. Den næste stue har som den store stue og det efterfølgende soveværelse flotte pudsede vægge med synlige bjælker og smukke trægulve. I det rummelige soveværelse finder du 2 dobbelt skabe indbygget. Fra soveværelse fortsætter du til det store marmorbadeværelse med både kar og brusebad. Et lille depot med vaskemaskine og opbevaringsmuligheder, ligger som det sidste parallelt med døren til bagtrappen.

For yderligere spørgsmål om denne bolig er du velkommen til at ringe på (+45) 7023 7080, eller skrive en mail til info@nordichousing.dk

 

Book en fremvisning

+45 2785 3742

(UDLEJET) Købmagergade

1150 København K

Husleje

28.000 DKK

Kvm 131
Antal værelser 1
Antal stuer 2
Antal badeværelser 1
Møbleret Nej
Have Nej
Husdyr Spørg
Indflytningsdato 1/9 - 2018
Lejeperiode 3-4 måneder
Forbrugstal pr. md. 1500
Se boligbeskrivelse