Beskrivelse

(Sagsnummer - 1802031)


Charmerende byhus med god solrig have og flere gode terrasser. Her bor du et stenkast fra S-togs nettet der nemt kan bringe dig til København, samt skove med f.eks. gode mountainbike ruter. Desuden byder området op til flere gode golfbaner.

Byen byder på en gågade med gode indkøbsmuligheder.

Boligens have lukker til og bliver meget privat som sommeren nærmer sig og den tilbyggede havestue er flot både ude og inde. Du træder ind i entre med plads til garderoben og bevæger dig omkring trappen til 1.sal, hvor tre gode værelser samt et godt badeværelse med badekar er. I stueplan er boligens hjerte, den flotte lyse spisestue der er indrettet i den åbne og isolerede havestue, så det er en fuld del af boligen. Køkkenet har sin egen spisekrog og god plads, og den rummelige stue har mange indretningsmuligheder. Endnu et værelse samt et badeværelse med brus findes i stue plan. Fra entreen er der adgang til kælderen, hvor et stort vaskerum med vaskefaciliteter findes samt et godt stort rum til opbevaring. 

For yderligere spørgsmål om denne bolig er du velkommen til at ringe på (+45) 7023 7080, eller skrive en mail til info@nordichousing.dk

 

Book en fremvisning

+45 7023 7080

(UDLEJET) Rønnealle

3450 Allerød

Husleje

15.000 DKK

Kvm 146
Antal værelser 4
Antal stuer 2
Antal badeværelser 2
Møbleret Nej
Have Ja
Husdyr Ja
Indflytningsdato 1/5 - 2018
Lejeperiode 2 år
Forbrugstal pr. md. 2000
Se boligbeskrivelse